lundi 29 septembre 2014

Planten in juni

In deze lijst geven wij u de top van de meest . In onze webwinkel kunt u een verrassend assortiment aan vaste planten kopen die bloeien in de maand juni. Binnen enkele dagen in uw. De zon schijnt en de lucht is stralend blauw, de maand juni is begonnen!


De vogels en insecten zijn overal te horen en de geuren van allerlei planten hangen.


De warme temperaturen en de vochtige grond geven een uitstekende groei.

In juni zijn de omstandigheden optimaal. Later in de zomer zijn de . Blijf deze maand ook onkruid wieden want het groeit in juni extra snel! Een lekkere laag organisch materiaal op de grond tussen uw planten voorkomt snelle.


Wanneer je welke plant , fruit of groente het beste kan zaaien of planten is.


Voor rozenliefhebbers is juni een topmaand want de meeste soorten staan in bloei . Twee geliefde planten voor de tuin. Angelo Dorny vertelt wanneer je deze twee mooie zomerbloeiers.

In de tuinkalender juni : de moestuin verdient veel onderhou maar. Zaai tussen nu en eind juli tweejarige planten voor de bloei het jaar erop. Voorgezaaide planten uitplanten.


Als een hortensia zijn bladeren verliest komt dat gewoonlijk door droogte.


Met zomerbloeiende vaste planten haalt u kleur en geur naar uw terras, een lokroep voor bijen en vlinders. En omdat het winterharde vaste planten zijn, heeft u . Kropsla en andere slasoorten buiten ter plaatse zaaien. Bescherm de planten tegen . Toch blijft juni nog een drukke tuinmaand.


De laatste planten worden gekocht in pot of in container, terrassen worden helemaal aangeklee balkons in de . Juni is hét moment om stekken te nemen van heesters, kruidachtigen en veel vaste planten. Juni , aflossing van de wacht in de groentetuin.


Ziezo, de vorstgevoelige gewassen zijn nog maar net gezaaid of uitgeplant of de oogst van de . Plant nog tot half juni pompoenen, maar ook courgettes en koolrabi. Nog geen Oost-Indische kers gezaaid? Zaai de zaden meteen in de vollegron ze kiemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.