mardi 9 septembre 2014

Pychlorex garden

Strooikorrel tegen bodeminsecten. Verkrijgbaar in 500gr en 1kg. Toe te dienen in vochtige periode voor . Engerlingen doden in gazon om bruine plekken te voorkomen. Insecticide GR (Granulaat) Inhoud: kg . Pychlorex Garden - STROOIKORREL BODEMINSECTEN Inhoud: 5g .

Korrels tegen bodeminsecten 500g. Het is een gebruiksklare strooikorrel tegen bodeminsecten zoals larven van koolvliegen, . COMPO KARATE GARDEN 3ml . Dosis: g per plant, toe te passen aan de voet bij het planten. Edialux pychlorex garden vergelijken en online kopen?


Storesquare voor slechts €29. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen.

Contre les insectes du sol en poireau et choux. Weergegeven prijs is per st. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


Dit product is van toepassing bij de volgende problemen: Bodeminsecten in de . PYCHLOREX GARDEN 500GR STROOIKORRELS BODEMINSECTEN.


De wortels van mijn gazon worden opgevreten door witte larven, wat is dit en wat kan ik hier tegen doen? Maréchal legt het je uit in dit artikel! Het grootste aanbod Insecten vind je bij MijnTuin.


Het resultaat wacht ik nu af, maar ik lees dat je niet de vlek, maar wel de ruimte daarnaast . De behandeling gebeurt best in de periode tussen begin juli . Uitleg Nu de temperatuur begint te stijgen komen de engerlingen terug naar de bovenste . Pas hem toe aan de aanbevolen dosering.


Gebruik van het preparaat: Fungicide.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.