mercredi 17 septembre 2014

Stihl kantenmaaier

Kantenmaaiers , grastrimmers en bosmaaiers: toptechniek voor elk terrein. Kijk voor het volledige assortiment op de . Persoonlijk advies, u kunt vrijblijvend contact opnemen. Compacte accu kantenmaaier voor eenvoudige maaiwerken en het onkruidvrij maken rondom het huis.


Geïntegreerde accu (Wh) met aanduiding van . Fs stihl bosmaaier, kantenmaaier benzine maaier (1:50) mix ouder model maar werkt goed.

Compacte accukantenmaaier voor eenvoudige maaiwerken en het onkruidvrij maken rondom het huis. Kijk snel op onze site voor het complete aanbod. Bijzonder krachtige elektrische kantenmaaier.


Ideaal om kleine oppervlakken met wildgroei te maaien en voor het trimmen en . Lichte, zachte en krachtige elektrische kantenmaaier. Speciaalzaak met prima service en kennis van zaken! Klantgedreven en klantvriendelijk.


In goede en uiteraard werkende staat.

Verkoop wegens verhuis naar het buitenland. Perfect voor gazonranden door gebogen steel. Heb je ook van die lastige hoekjes in de tuin waar je met de grasmaaier niet goed bij kan? Krachtige elektrische kantenmaaier.


Zachte handgreep, beugelgreep, elektronische . Motorzeis of kantenmaaier inkopen als hoveniersbedrijf?


Bent u als hovenier opzoek naar een motorzeis of een kantenmaaier ? In dit artikel schrijven wij over de . Schrijf de eerste review over dit product. Uiterst lichte en geruisloze accukantenmaaier met comfortabele maaikop AutoCut C4-2. Voor comfortabel werken als er weinig beweegruimte is.


Multifunctionele handgreep, beugel handgreep,. Lees meerVoor comfortabel werken als er weinig . STIHL kantenmaaier FSA 65. LeveringsomvangStihl FS Benzine kantenmaaier Standaard snijgereedschap - Grassnijblad 230-Draaggordel.


Geniet sneller van een mooie tuin.


Stihl kantenmaaiers zijn als accu- of elektrische kantenmaaier verkrijgbaar bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.