jeudi 11 septembre 2014

Valse motten spel

Kaartspel van de kinderen van topauteurs Inka en Markus Brand. Eindelijk een spel waarin je . Lees dan de Spel Tips in dit blog op Spellenwijs. De spelers leggen hun kaarten af . Ben jij niet te vertrouwen tijdens een spelletje en neem jij de spelregels niet zo nauw?

In dit hilarische kaartspel is het . Maar wordt een speler door de bewakingskever gesnapt, . Een niet te serieus kaartspelletje. Ravensburger Tiptoi starterset stift met Engels detective spel. Valse Motten is een zenuwslopend kaartspel.


Elektronische Naval Battle - Zeeslag - Strategisch Marine Spel.


Mag je bij andere spellen niet valsspelen , hier moet je wel! Probeer zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken, .

Maar zorg ervoor dat je niet betrapt wordt. Leg je kaarten volgens de spelregels af of speel het slim en kom nog sneller van je . Productgroep: Gezelschapsspellen - 9Games, 999-MOT01. Valse motten is een leuk en chaotisch kaartspel waarbij je vals moet spelen om te kunnen winnen. Een spel dat zeker voor wat lol zorgt!


Het spel duurt niet heel lang, wat fijn is als je even tussendoor een spelletje wil doen.


Doerak (Durak) is een Russisch kaartspel dat in Rusland erg populair is en gespeeld wordt door tot spelers. Het doel van het spel is als eerste de kaarten in . Maar de bewakingskever houdt een oogje in het . Gratis bezorging boven € 2 gratis inpakken en niet goe geld terug! Aantal spelers:tot spelers.


Waar je bij andere spellen niet mag valsspelen, mag dit bij dit spel juist wel! Maar pas op, want de bewakingskever is op zijn hoede.


SPECIFICATIES: ○ Conditie: . Op werkdagen besteld voor 21:uur volgende dag in huis. In Mogel Motte you want to get rid of all the cards .

Laagste prijs €1bij Bart Smit. Wat anderen zeggen over Bart Smit:. Deze pin is ontdekt door Rebelie. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.