mercredi 10 septembre 2014

Kersen planten

Prunus cerasus (zure kersen ) Oorsprong: Europa en Azië. Dit is omdat het kweken van kersen uit. Mooie volle kersen met goede smaak zijn bijvoorbeeld de Karina, Regina, Kordia en Sylvia.


Kersenboom kopen uit onze kwekerij.


Door de vroege bloei is schade door lentenachtvorst mogelijk. Plant niet op natte grond.

Bij kersen wordt qua snoei op latere leeftijd verschil gemaakt tussen zure kers en. De planten komen echter niet soortecht uit zaad terug, en zijn daardoor zeer . Reserveer uw planten zodat u niet voor niets komt. Alle krieken zijn dus per definitie kersen , maar niet alle kersen zijn ook krieken.


Ook is er een witte kers: de witbuik. Over de geschiedenis van de kers is vrijwel . De vruchten verschijnen in juni en juli. De meeste fruitbomen zijn .

In België worden de zure kersen ook wel krieken genoemd. De twee soorten kennen een aantal verschillen. De zoete kersenboom bloeit bijvoorbeeld al in april, . WELKE KERSEN MOETEN WE PLANTEN ? Toen ik onlangs de keuringsoverzichten van de N. In Vlaanderen spreekt men meestal van kersen , in Nederland van zoete kersen ( Prunus avium).


Uitstekende kwaliteit planten voor zeer lucratieve prijzen.


Een kersenboom is een zeer mooie boom die u elk jaar weer voorziet van lekkere kersen. Je kan ze wel wat binnen de perken houden door uitbuigen . Bij het planten van een fruitboom heb je de volgende materialen nodig:. In juni keurt het eerst het kleinfruit, daarna in het seizoen volgen de kersen , pruimen, . Bestellen bij tuincentrum.


Kers struik,kers op stam, kersen struik,tuinplant,vast plant.


Kruisbestuiving is belangrijk bij zoete kersen als je wil plukken! De eerste snoei na het planten van een kersenboom is belangrijk omdat hier het geraamte van de ideale boomvorm wordt gevormd. Problemen en oplossingen voor het houden van een kersenboom.


De webshop heeft een ruim assortiment aan bomen en planten.

Mocht u toch op zoek zijn naar andere plantensoorten of maten kunt u een aanvraag doen via . Op onze webshop hebben we een. Omdat de bomen in pot staan zijn deze het hele jaar door te planten. Zéér eenvoudig te telen middelvroeg ras.


Grote bruinrode bessen met vast vruchtvlees.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.