mardi 16 septembre 2014

Rol gazon

Topkwaliteit Sportgras, Speelgras en Premium gras op rol. Eigen teelt, dus direct leverbaar. Direct leverbaar wegens eigen teelt. Ook de keuze van Champions League clubs!


Kies voor gemak en laat uw gazon op rol makkelijk bij u thuis afleveren. U heeft al topkwaliteit graszoden, vanaf € per m2!

Een gazon zoals iedereen dat eigenlijk wel zou willen! HENDRIKS GRASZODEN Premium gazon Rol 250xcm. Bestel vandaag nog een perfect gazon.


Graszoden zijn lappen gras die je direct op je tuingrond aan kunt brengen. Een mooi en strak gazon aanleggen kan op twee manieren: met. Rol de graszoden in dezelfde richting af en leg de randen strak sluitend tegen elkaar.


Rol gras kopen in de online graszoden winkel van Topgazon? Rolgras kopen bij de graszodenteler.


De grasmatten van Tuin en Gras zijn dan echt ideaal.

In tegenstelling tot tegels geven grasmatten letterlijk en figuurlijk meer groen in uw tuin. Graszoden Ooms uit Hoogstraten is uw specialist voor het kweken van grasmatten! Alsook aanleg en onderhoud van gras - en sportvelden.


Hark en rol daarna nog een keer om eventuele nieuwe gaten te herstellen.


Wilt u een nieuw gazon aanleggen en zelf de graszoden leggen? Rol om te beginnen graszoden uit over de lengte van een lange rechte zijde. U kunt ons gras op kleine rol zowel afhalen als laten leveren.


Een rol weegt ongeveer kilogram en het gras is ongeveer centimeter lang. Komen ze toch dicht in de buurt van elkaar, dan kunt u een rol in het midden . Veel tuinliefhebbers geven bij de aanleg of herstel van het gazon , de voorkeur. Om de wortels van de graszoden goed in contact te brengen met de grond is het aan te raden het gazon te walsen.


Standaard afmeting: 58cm x 173cm.


Alle voordelen van een éénjarig gazon op rol. Deze rollen worden met onze . Snel een mooi, groen, stevig gazon en gemakkelijk?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.