jeudi 25 septembre 2014

Tuinhuis gera

Wij bieden een ruim gamma tuinhuizen , carports . De Gera van Solid is een ruim tuinhuis met geschaafde FSC gekeurde wit noords dennenhout planken van 19mm. Traditionele blokhut uit gecertificeerd Noord-Europees vurenhout, 19mm profielen. Solid heeft met de Gera een echte topper te pakken. De Gera is gemaakt van 19mm dik vurenhout en heeft een dubbele deur, wat hem geschikt maakt voor veel .

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Tuinhuis Gera kopen voor een prijs van € 8299? De praktische dubbele deur vergemakkelijkt de . Levering gemiddeld binnen dagen.


Schrijf een review voor dit product.


Help anderen en geef jouw mening over dit product.

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Solid blokhutten aanbied. Materiaal : Vurenhout ⭐ Merk: Solid ⭐ Keurmerk: EUTR ⭐ Herkomst: België. Goekope tuinhuisjes en blokhutten van goede kwaliteit.


Eigen plaatsingsdienst en maatwerk.


Personen in de regio Polen,. Sterk en solide tuinhuisje van Solid Dit tuinhuis. Blokhut van 19mm dik, een dubbele deur met glas,. Solid Arhus tuinhuis De Arhus van het merk Solid.


Blokhutprofiel van 19mm dik, overschilderbaar, een dubbele deur met plexiglas erin, luifel van 29cm, dakhelling van 24°, zwarte roofing op het . Inbegrepen in uw arrangement: plexiglas kit, dakbedekking.


Sunny Stay is niet zomaar een tuinhuisje maar is een Tiny House, waarin. Een eenvoudige overnachtingsplek in tuin van verhuurder. Geisoleerde tuinhuizen (6).


Als u werken uitvoert in het Vlaamse Gewest, is de algemene regel dat u een vergunning aanvraagt. Van tuinhuis tot luxe poolhouse.

Gera Construct biedt een oplossing voor al uw wensen! Kijk zeker eens op onze website of contacteer ons voor meer info! Wij zijn een van de grootste aanbieders van blokhutten en tuinhuisjes.


Onderdak : houten profielen van 16mm. Vakantiehuizen in Gera Lario, Comomeer, Italië. Dubbele deur met acryl glas en handvat.


Direct contact met de Nederlandse eigenaar en boek in je eigen taal, voordelig, gemakkelijk en vertrouwd.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.