jeudi 11 septembre 2014

Vlinderstruik

In Europa is de soort vooral als tuinplant in gebruik, maar de plant komt ook verwilderd . Een vlinderstruik geeft de hele zomer kleur aan je tuin. Wij leggen het uit en geven je tips. Snoei de vlinderstruik (Buddelja), want dan bloeit hij overvloedig.


Door de vlinderstruik snoeien verjong je hem. Het koolwitje, de citroenvlinder, atalanta, maar ook vele andere .

Doordat de vlinderstruik in de stedelijke omgeving vaak meer ecologische voor- dan nadelen heeft, wordt hij meestal enkel bestreden op plaatsen waar schade . Met de lange bloemaren, in prachtige kleuren, is de vlinderstruik. Als je de vlinderstruik niet snoeit, dan. De buddleja, de vlinderstruik.


Joekel van een struik vaak. Het snoeien van de vlinderstruik geeft bloemen! Eerder in het jaar hebben we hem heel stevig.


Daarnaast trekt deze plant vele soorten vlinders door zijn . En bovendien zijn het ook nog mooie planten.

Koop online bij onze tuinplanten webshop Alle vlinderstruiken en andere tuinplanten! Binnen 2-werkdagen bezorgd . Door zijn veelvuldige en langdurige bloei is deze . Die neue, kostbare Rarität Sommerflieder Papillion Tricolor wird mit ihren Blüten in Farben ein garantierter Blickfang in Ihrem Garten. Wilt u zwermen vlinders en hommels in uw tuin?


Kies dan voor de vlinderstruik , één van de mooiste haagplanten op Haagplanten.


Elk voorjaar de vlinderstruik snoeien, zorgt voor een compacte en rijkbloeiende struik. Het beste kun je de vlinderstruik snoeien als het niet meer vriest. Verkrijgbaar in vele kleuren van wit tot donker paars.


Hij stelt weinig eisen aan de bodem en trekt van juli tot september een hoop vlinders zoals . Buddleja soorten die klein en laag blijven. Struik met grote sierwaarde met een mooie vorm, rijke bloei en grijsgroen blad. Met onze vlinderstruiken haalt u de vlinders naar uw tuin!


De bladeren zijn donkergroen. Vrijwel al onze vlinderstruiken zijn SKAL gecertificeerd.


Geniet in de zomermaanden van de bijzonder fraaie purperrode bloemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.