mercredi 24 septembre 2014

Paarse regen

Blauweregen (Wisteria) snoeien kan twee keer per jaar. Lees hier wanneer en hoe u blauweregen snoeit. Wist u trouwens dat er ook een witte . Blauwe regen (Wisteria) is niet altijd blauw.


Daarom schrijf je de naam ook wel aan elkaar, want er is ook een witte en roze blauweregen!

De blauwe regen werd vroeger onder kwekers “Glycine” genoemd. In de schaduw kan ook, maar toch moet je rekenen op minstens zes uur zonneschijn per dag. Met zijn prachtige bloemtrossen is deze winterharde klimplant een sierlijke . Er bestaan verschillende soorten.


Geen purple rain, maar blue rain (en en hij is er ook in andere leuke kleuren) in je tuin, tegen je gevel. Voor die prachtige blauwe bloemtrossen moet je de blauweregen snoeien. Als je het blauweregen snoeien goed bijhoudt, kun je lang genieten . Het onderhoud en het snoeien van een de blauwe regen ?

Hovenier Roel Zuidema zet een aantal snoeiadviezen van de blauwe regen voor je op een rij. Geënte cultivars bloeien veel vlugger dan wilde of gewone blauwe regen. Neemt u een wortelscheut af van een geënte wisteria dan heeft u een gewone soort.


Het roept het beeld op van een idyllische cottage gehuld in een regen van . Hoe krijgt u de blauwe regen het beste in bloei? Bekijk de tip van Krijn Spaan. Mensen houden van bloemen, zij staan symbool voor de jeugdigheid en houden de belofte in van een rijke oogst.


Rijk bloeiende planten met . In Japan wordt deze soort . Mooie plant voor bijna elke tuin. Je wilt een blauwe regen snoeien?


Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies! Wisteria sinensis komt van oorsprong uit Centraal-China. De Wisteria, ofwel blauwe regen is een snelgroeiende en uitbundig bloeiende klimplant.


Doordat de meest voorkomende kleur blauw is staat deze plant bekend . Hij groeit elk jaar als kool, maar bloeien? Wie in het voorjaar van de mooie bloemtrossen van de blauweregen wil genieten , moet er tijdens de winter de schaar in zetten.

Het zijn de peulen en erwtjes die meestal de oorzaak van accidentele vergiftigingen bij kinderen zijn.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.