vendredi 19 septembre 2014

Hydrokorrels prijs

Vind hydrokorrels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop hydrokorrels op Marktplaats. Op zoek naar Intratuin hydrokorrels 40L?


De plant in de pot plaatsen en verder aanvullen met hydrokorrels.

Ziet u dit product ergens anders . De hydrokorrel van Central Park verbetert de drainage in plantenpotten en maakt potten minder zwaar doordat er minder grond bij hoeft. Mooie hoeveelheid hydrokorrels voor een mooie prijs. Gebakken uit zuivere klei.


Deze hydrokorrels van klei zorgen voor een juiste vochtregulatie. Hydrocultuurkorrels bieden stabiliteit en sierwaarde voor hydroplanten . Eenvoudig online bestellen.

Verzendkosten: € pakketpost. Hydrokorrels zijn geëxpandeerde kleikorrels en ontwikkeld voor hydrocultuurplanten. Albeka bezorgt door heel België (va. €1500) GRATIS.


Weergegeven prijs is EXCL. Pokon hydrokorrel - liter.


Gewassen korrels van geëxpandeerde pure klei (volkomen veilig voor de planten). Geschikt voor alle vormen van hydrocultuur, als decoratieve laag op potten . Deze Fleurella hydrokorrels liter zijn gemaakt van gebakken zuivere poreuze klei. Ze zijn decoratief te gebruiken maar zijn ook geschikt voor hydrocultuur.


De goedkoopste vind je bij Plantenbak shop. Snelle levering en een groot aanbod. De DCM BIO hydrokorrel zijn gebakken en gewassen korrels van zuivere klei. Prijs : € (BTW incl.).


De hydrokorrels , die u op deze pagina treft, zijn een leuke invulling van iedere voor- en achtertuin en wordt aangeboden in verschillende volumes, van 5. Florentus hydrokorrels zijn hardgebakken kleikorrels en kunt u gebruiken voor drainage onder in uw bloembakken. Desgewenst sturen wij ook hydrokorrels in liter zak per pakketdienst naar u op.

Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor hydrokorrels. Had bij een tuincentra prijzen gezien voor hydrokorrels en vond deze nogal aan de hoge kant.


Dit product staat reeds op.


Alles per stuk te bestellen! Levertijd: tot werkdagen!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.