mercredi 21 septembre 2016

Zoete kersen soorten

Regina is aanbevolen (zoals bij alle zoete kersen ). Dit soort is een knapkers, dit betekent dat het vruchtvlees vrij hard is. Spring naar Soorten - Er zijn ongelooflijk veel soorten kersen. Kersenboom Prunus avium Bigarreau Napoléon.


Prunus cerasus (zure kersen) Oorsprong: Europa en Azië. Kan op alle grondsoorten goed uit de voeten,.

De vruchten zijn de bekende rodezoete kersen. Je kunt kersen in twee groepen indelen: de zoete of tafelkersen (Prunus Avium) en de zure kersen (Prunus Cerasus), ook wel krieken genoemd. Zoete kersen worden ook wel krieken genoemd en behoren tot de soort Prunus avium.


Daarnaast kennen we nog zure kersen die ook wel walen worden . Door de vroege bloei is schade door lentenachtvorst mogelijk.


Plant niet op natte grond. De Varikse Zwarte Kers is een zoete kers. Het is een echte Hollandse kers.

Hij bestuifd veel soorten kersenbomen. Op het bedrijf telen ze elf soorten Hollandse kersen , elk met een andere smaak. Zoals de frisse Samba, de zoete Merchant en de aromatische en dieppaarse . Hele grote en lekkere kersen , wij hebben het allemaal!


Door nieuwe rassen toe te passen leveren wij grote kersen met een heerlijke smaak! Uiterlijk Grote vrucht, gram - mm, donkerroo glanzend en tamelijk zacht. Kwaliteit Sappig, zoet met goed aroma.


Voor determinatiedetails zie de hoofdsleutel en de boomfamilie pagina. De determinatie van deze soort is enigszins . Veel soorten zijn rauw te nuttigen.


Geven overheerlijke sappige zoete kersen. Maar sinds de ontwikkeling van nieuwe soorten zit deze weer in de lift. Een donkere zeer goed smakende zoete kers.


Dit ras heeft een matige productie maar geweldige kwaliteit. De Udense Spaanse is een lekkere zoete kers met geelrode vruchten. De zoete kers (prunus avium) is de kers zoals wij die kennen van de.


Mocht u toch op zoek zijn naar andere plantensoorten of maten kunt u een aanvraag.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.