vendredi 16 septembre 2016

Bodemzuiger met zijborstels

Bodemzuiger Met Zijborstels. Sterke stofzuigervoet met borstels aan de zijkant en onderkant. Daarmee zeer geschikt voor ronde en ovale zwembaden.


Ook kun je hem goed gebruiken bij het . Poolstyle verzwaarde bodemzuiger met zijborstels.

Om aan te sluiten op stofzuigerslang. Deze bodemzuiger heeft buiten de verzwaring om ook borstels aan de zijkant zitten. Wilt u de troep in de rand van uw . De Shark serie van Astral is de topserie van Astral.


De zuiger is eenvoudig te . Voor meer informatie over . Door de wielen is het eenvoudiger om met deze bodemzuiger te reinigen, . Bekijk ons ruime assortiment aan zwembad en wellness artikelen.

Beschikbaarheid: Op voorraad . Astral SharkVac bodemzuiger met zijborstels van zwembadonderhoudsproducten. Manuele bodemzuiger met onder- en zijborstels uit de topserie van Astral. JetVac manuale bodemzuiger met zijborstels , zeer goede kwaliteit zuiger.


Ideaal voor in alle hoeken en de randen. Luxe uitvoering bodemzuiger.


Onderhoud eenvoudig de bodem van uw zwembad. Veilig betalen bij Le Belle. De bodemzuiger is voorzien van een aansluiting voor steel. Verzwaarde bodemzuiger met borstels.


Zwembadborstel met zijborstels. Stofzuigermond met zijborstels voor het schoonmaken van de bodem en wanden. Handzame verzwaarde bodemzuiger, met zijborstel , ideaal voor verwijderen van vuil van bodem en uit hoeken.


Snel geleverd - Scherpe prijzen - Bestel op Peekoi. Deze super bodemzuiger heeft extra zijborstels om de nauwe hoeken grondig schoon te kunnen schrobben. Geschikt voor liner zwembaden.


Ovale bodemzuiger voor foliebaden, met vrijstaande borstels, verzwaar met zijborstels.

BODEMZUIGER MIDAS MET SNORREN ( zijborstels en verzwaard) Deze verzwaarde bodemzuiger met extra borstels maakt het schoonmaken van uw .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.