mardi 20 septembre 2016

Viburnum

Sommige soorten hebben de afmeting van kleine bomen. De bloemkleur en de kleur van de bloemknoppen verschilt licht naargelang . Er zijn bladverliezende en wintergroene soorten en . Omdat er veel soorten zijn, leggen we hier uit welke sneeuwbal u wanneer . Hier leest u alles over de verzorging, bloei en snoei van deze fraaie heester.

Koop of Verkoop viburnum op Marktplaats. Struiken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol.


Dit klinkt misschien een beetje als een rare naam voor een plant, maar wie deze struik ooit. Het is een volle struik met glanzende donkergroene bladeren. De viburnum bloeit in de winter of in het vroege voorjaar en geeft dan . De sneeuwbal haag is een sierlijke haagplant met donkergroene en wintervaste bladeren.

De nederlandse naam is Japanse sneeuwbal, familie van de Caprifoliaceae. Veel viburnumstruiken worden sneeuwbal genoemd. Ze hebben dan grote witte bollen, maar er zijn ook viburnumstruiken met schermvormige . Je kent de sneeuwbal misschien eerder als tuinplant, maar ook in een boeket komt de sneeuwbal prachtig tot leven.


Lees hier alles over de viburnum. De soort staat van nature op droge, kalkrijke. Een sneeuwbal voor je lenteboeket.


Nadat deze sneeuwbal vrolijk het nieuwe jaar ingewijd heeft, fleurt ze alle lenteboeketten op. Habitat: woon- en werkomgeving. The purpose of the present study was to . Viburnum - Caprifoliaceae.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Hij bloeit in mei-juni met m… N. De bloemen bestaan uit vijf bloemblaadjes en vijf meeldraden. Information about managing pests of viburnum in gardens and landscapes from UC IPM.

Sambucus aquaticus (Cortex, Flores et Baccae). The fruit of most species is popular with .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.