vendredi 30 septembre 2016

Vossemeren aqua mundo reserveren

Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in verband met beschikbaarheid. Aqua Mundo dagkaart vanaf 10. Er is zoveel te doen, zowel voor jong als voor ou dat je niet . Wie gooit de meeste strikes?


Met wildwaterbanen, whirpools, golfslagba koraalbad en spectaculaire.

Kinderen onder jaar dienen altijd begeleid te worden door een volwassene . In een enorme tol draai je nog even rond om vervolgens in het eindbad te plonsen. De kinderen kunnen er terecht in het kinder-doe-bad dat onder. Vossemeren zwemmen reserveren kosten boete door rood rijden fiets.


Wij wilden dit op zaterdag gaan reserveren voor zondagmiddag, maar toen was al alles.


Reserveren minstens week op voorhand . Ze konden reserveren en dan genieten van het piratenfeest onder het.

Een jungle van spetterend avontuur. Prachtige aqua mundo , natuurlijke omgeving, mooie warme plaza met . De aqua mundo is een heel mooi zwembad met leuke wildwaterbaan en leuke. In het hoogseizoen is het aan te raden om tijdig voor activiteiten te reserveren.


Heb kaartjes voor aqua mundo heijderbos over.


Bij annulering tot 15:uur dagen voor aankomst wordt van de reservering in rekening gebracht ? U krijgt korting op een dagje zwemmen en betaalt slechts €. Hier ontdek je al snorkelend de exotische vissen in het koraalbad. Je kunt het duik arrangement van te voren reserveren en boeken. Dit suptropisch zwemparadijs biedt niet alleen geweldige glij- en wildwaterbanen, maar zelfs een heus . De maximale hoogte is eruit gehaald.


Echter eindigt de tol buiten en dat bad ligt meter . Voor al je vragen en reserveringen voor de restaurants.


Je moet wel op voorhand reserveren aan de balie of via de app. Ein Tagesausflug zum Schwimmen bei Center Parcs verspricht alles, was Sie sich vorstellen können, und noch mehr!

Prijzen zijn exclusief € reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € p.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.