mercredi 28 septembre 2016

Kruipphlox

Een groenblijvende bodembedekker met kleine bloempjes in trosjes. Kan ook gebruikt worden voor hangmanden en potten of rotstuinen. De meeste soorten zijn wintergroen en perfect voor de rotstuin of als . Omschrijving : h tot cm.


Doordat de plant laag blijft is het nuttige bodembedekker. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op .

Koop nu en betaal pas over dagen! Beschrijving: Wintergroene, bodembedekkende vaste plant. Vormt in het voorjaar een tapijt van kleurrijke bloempjes.


Bloeitijd: mei tot en met . Het blad van kruipphlox is wintergroen.


Bestel hier direct voor een scherpe prijs! Kruipphlox , wit bloeiend. Deze kruipphlox heeft een goede doorlatende grondsoort nodig. Blauwe Tapijt-Phlox nu kopen bij BALDUR- Nederland!

Overdekt met licht paarse bloemen. Houdt van een warme, voedselrijke bodem die nooit te vochtig is. Deze vlambloem, of kruipphlox bloeit rijkelijk met lila blauwe bloemetjes.


Dit maakt dat de kruipphlox een zeer populaire bodembedekker is. U kunt de kruipphlox online bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze tuincentra! De Phlox houdt van een humusrijke en enigszins droge grond in de . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Naam( verplicht) e-mail (zal niet zichtbaar zijn)(verplicht) Website. Toch geen Dianthus alpinus, alpenanjer.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze plant groeit . Phlox subulata Atropurpurea, kruipphlox , purperkleurig rozeroo V-VI. Les Simons met bloemen, planten met hun bladeren en vogels.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bodembedekkers aanbied.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.