vendredi 16 septembre 2016

Tegen spinnen

Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen beschikbaar om zelf spinnen te bestrijden, zoals spinnenvangers en spinnensprays. Gelukkig is er een handige tip om spinnen in huis te voorkomen. Met de komst van de herfst zijn ook de spinnen weer gearriveerd.


Wat kun je doen tegen vieze. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen, of in dit geval spinnen bestrijden. In dit geval hebben wij goed nieuws voor u!

Er is namelijk veel tegen spinnen te . Als je niets met spinnen te maken wilt hebben maar niet van het idee houdt. De meeste insecticiden en chemische afweermiddelen werken niet tegen spinnen. Maar gelukkig is er een oplossing.


Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten. Dat we dit niet eerder ontdekt . Met deze tips houd je spinnen op een milieuvriendelijke manier buiten te deur.


Ken je deze trucjes tegen fruitvliegjes al? Ecologisch afweermiddel met plantaardige ingrediënten, de oplossing tegen spinnenfobie.

Dit product verjaagt spinnen en voorkomt dat ze zich vestigen op de . Dit zijn natuurlijke manieren om de beestjes op afstand te houden. Spinnen houden we het liefst zo vaak mogelijk buiten. Hoe nuttig spinnen ook zijn, in mijn bad en slaapkamer heb ik ze liever niet. Maar hoe krijg je ze makkelijk weg?


September is de maand waarin spinnen steeds vaker opduiken.


In de herfst worden ze opgemerkt omdat dit de periode is waarin spinnen op zoek gaan naar. Als verdediging tegen vijanden trillen ze in hun web, zodat de vijand niet meer kan . Naast pepermuntolie tegen spinnen is azijn ook een echte topper! Je kan azijn op veel manieren inzetten voor het huishouden, zo ook bij het . Of meng wat citroen met water en spuit dit . De spinnen komen dan hun schuilplaats uit.


Vooral in juni en september kom je dus de meeste spinnen tegen in het huis.


Dé oplossing tegen spinnen in je huis? Met de anti spinnen spray bent u hiervan verlost. Bestel hem snel op insectdirect.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.