mardi 13 septembre 2016

Slangenkop

De nederlandse naam is Slangenkop , familie van de Scrophulariacea. De bloemkleur is bordeauxrood en de bloeitijd is van ca. Een slangenkop is een Chinese mensensmokkelaar.


Het begrip slangenkop is afkomstig van de gesmokkelde mensen. Per smokkelactie wordt er meestal een . De naam Slangenkop wordt gebruikt voor zowel planten uit het geslacht Chelone als Penstemon.

Omdat er behalve de vorm van de bloem niet zoveel . Talrijke soorten worden als tuinplant gebruikt. Hoewel veel penstemons in Nederland lastig te kweken zijn vanwege het vochtige klimaat, doet slangenkop uit . Voorbeeldzinnen met ` slangenkop `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Slangenkoppen werken voor de Chine se maffia en zijn vooral actief in de provincie Fujian, in het zuidoosten van China.


ROTTERDAM - ,,Ik wil niet zeggen dat ik een goed mens ben, maar ik ben zeker geen slecht persoon. Met die woorden doorbrak de Chinese . De rest van de muurschildering .

In het verleden hadden de Amerikaanse patholoog Margaret Campbell en de Chinese rechercheur Li Yan een stormachtige relatie . De slangenkop (paperback). Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Leverbaar op week of meer.


Sinds deze zomer weet iedereen in Nederland wat een slangenkop is.


Al gauw wordt deze mama Wong verdacht een slangenkop te zijn, een grootschalige. Programma: Flikken Maastricht Aflevering: Slangenkop. Van vriendendienst tot Slangenkop.


Een analyse van tien opsporingsonderzoeken naar mensensmokkel.


Uit onderzoek blijkt dat een Chinese restauranthoudster het meisje uit het ziekenhuis ontvoerd heeft. De klokvormige bloemen verschijnen de hele zomer door en . Eigenlijk wilde ze het paneel waar de slangenkop op geschilderd is, al zelf eerder verwijderen, maar de ontruiming van het pand kwam voor . Vertalingen in context van slangenkop in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dan ben je op zoek naar een slangenkop. Koop of Verkoop slangenkop op Marktplaats.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.