jeudi 8 septembre 2016

Gasstraler

Vind gasstraler op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dit is een model met flesmontage inclusief slang en regelaar. Gaskachel voor huis, camping, loods en werkplaats.


Van handige gasstraler op butaan of propaan gasfles tot professionele gasheater heteluchtkanon.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De gaskachel voor flesmontage kilowatt is een gasstraler die op een gasfles gemonteerd kan worden. De gasstraler is geschikt voor zowel butaan- als . Geschikt voor Butaan en Propaan gas. Wordt geleverd staand in frame.


Met gasslang en drukregelaar.


Buiten temp rond nul, in de voortent graden.

Ideaal voor de camping, schuur, bouwplaats of een . Wij bieden de beste merken voor de voordeligste prijzen en een . Zo kun je tijdens de zomeravonden langer genieten van de . Leverbaar voor werking op diverse gassoorten. Een eenvoudig verplaatsbare gas gestookte verwarming welke toepasbaar is op vele gebieden. Euromac heeft geconstateerd dat een klein deel van de gasslangen die standaard worden geleverd bij de EUROM gasstralers een fabricagefout vertoont.


Bezitters van een EUROM gasstraler opgelet!


Deze terrasverwarmer op gas kan gaan lekken. Deze krachtige gasstraler werkt op propaan- of butaangas en is geschikt voor gebruik buitenshuis, in een goed geventileerde ruimte. Het toestel voor montage.


Ideale infrarood gastraler voor het verwarmen van een werkvloer, schuur, terras en kan. Deze gasstraler is voorzien van een handig statief en kan daardoor vrijstaand geplaatst worden. Met deze gasstraler verwarmt u snel iedere kleine ruimte. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Makkelijker te plaatsen, werkt op een gasfles met .

Eurom gasstraler , infraroo voor warmte in de garage, op de camping en werkplek. Gasstraler met standaar slang .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.