jeudi 29 septembre 2016

Dwergmispel

Bloemen: versprei stervormig. Bladeren: in strenge winters kaal. De bladeren zijn glimmendgroen. Hij heeft een klein, ovaalvormig en dofgroen blad.


Het blad is klein en ron . Deze groenblijvende lage struik (tot max. cm) heeft kleine blaadjes.

De dwergmispel is ideaal als bodembedekker. Plant deze heester bij voorkeur in de zon . Zeer lage, wintergroene, bodembedekker met absoluut vlakliggende takken. De nederlandse naam is Vlakke dwergmispel , familie van de Rosaceae.


Cotoneaster dammeri is een ijzersterke bodembedekker.


Ook in de winter groen en zeer laag groeiend. De bessen van vlakke dwergmispel zijn weinig giftig. Na inname van grotere hoeveelheden of andere delen van de plant neemt u toch best contact met uw .

Dwergmispel (cotoneaster dammeri) bodembedekker - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Na de bloei komen er rode . Nederland: de stand van zaken.


Dwergmispel is een bodembedekker, struik, heester of boom waarvan de bladen in rijen staan en een zeer korte bladsteel hebben. Contoneaster franchetti groeit uit tot een hoge struik. Bijzonderheden: wintergroene bodembedekker waarvan de. Ancylis tineana jan en annie rocks en ti.


Anjerbladroller - Cacoecimorpha pronubana (Waarnemingen : 1) . Beschrijving: Zeer laagblijvende, sterke, bladhoudende bodembedekker.


Geeft witte bloempjes in . De lederachtige, glanzend groene bladeren van deze dwergmispel verkleuren in de herfst tot bronskleurig purper. Dwergmispel witDe witte Dwergmispel is een mooie, en vooral veelzijdige bodembedekker die goed aangeplant kan worden om onkruidgroei tegen te gaan, . Voorbeeldzinnen met ` Dwergmispel `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Er zijn diverse soorten dwergmispels en daarnaast ook meerdere kruisingen en gecultiveerde vormen. Afhankelijk van de gehanteerde .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.