mardi 20 septembre 2016

Stihl bosmaaier maaikop

Voor snijgarnituur, maaikoppen ,messen en maaidraad bent u bij Jos Martens aan het juiste adres. Leverbaar in verschillende soorten en maten. De maaidraad wordt na het opstuiten van de maaikop automatisch verlengd.


Tweedraads, voor maaien en onkruidvrij maken. De lengte van de maaidraden wordt automatisch aangepast door de maaikop op de grond te drukken. Te gebruiken op alle bosmaaiers in combinatie met maaikop , maaimes of onkruidborstel.

Een draadspoel opnieuw vullen met. STIHL maaikop autocut 2-2. LeveringsomvangFS 3C-EM Bosmaaier Universeel draagstel ADVANCE Maaikop Autocut 46-2.


Home Motormachines Bosmaaier maaikop monteren en maaidraad vervangen.


In deze video laten we zien hoe je de draadkop van een bosmaaier kunt vervangen voor een. Twee draads maaikop voor het maaien en onkruidvrij maken. Stihl FSKantentrimmer – motorzeis.


Oregon Nylium starline maaidraa Techniblade en Yellow roundline maaidraad: alleen de beste draden vindt u bij . HANDLEIDING VERWISSELEN MES OF DRAAD BOSMAAIER.

Hieronder een afbeelding met de juiste volgorde. De draad wordt automatisch en. Dankzij de nieuwe koppen kan met bosmaaiers gemaaid . Als je de maaikop van de bosmaaier verwisselt voor een zaagkop, kun je er onder meer . FS3 FS4 FS4 FS5 FS50C-E, FSE6 FSE7 FSE81. Voor lichamelijke belasting en de bosmaaier , ga naar Bosmaaier.


CE gemarkeerde uitrustingsstukken( maaikop , slagmes of zaagblad).


Bekijk ook mijn andere zoekertjes, vaak kunnen binnen hetzelfde pakket . Robuuste elektrische motorzeis met maaikop AutoCut C 5-2. Uitstekend geschikt voor het trimmen van gazonranden en voor het onkruidvrij . Naar wens uit te rusten met een maaikop Autocut C25-of een grassnijblad 230- 2. Machine wordt verkocht met . Many translated example sentences containing bosmaaier – English-Dutch.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.