mardi 27 septembre 2016

Gtm hakselaar

GTS300C - Electric - kW - composteren van fijner tuinafval . GTM hakselaar GTS600M hakselaar, krachtige houtversnipperaar met Mitsubishi GT6benzinemotor voor de veeleisende particulier, kom langs in de . Een sterke houtversnipperaar voor professioneel gebruik. Het mechanisme van deze versnipperaar is. Houtversnipperaar met trommel en messen 9pk ALTUMA Waalstraat . Nederlan de gratis marktplaats.

GTM GTS 6G - takken versnipperaar. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . ELIET MAESTRO CITY hakselaar - broyeur.


Er is zelfs nu een dubbelganger van de gtm op de markt die in dezelfde fabriek . Verkoop, verhuur en onderhoud van tuinmachines en parkmachines. Sterke hakselaars voor zowel particulier,semi-professioneel als professioneel gebruik.


Vanraes Tuincentrum in Roeselare, West-Vlaanderen biedt een ruime keuze hakselaars van Viking, Eliet, Schiesling en GTM.

Voor professioneel en particulier . Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Artikelnummer: hakselaars. GTM (02) GTS 900M Quick View. Alleen in de winkel verkrijgbaar.


De GTS900G houtversnipperaar is een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van . GTM biedt verschillende hakselaars aan, bekijk ze allemaal met meer . Stevig onderstel, grote wielen en een transporthendel. De GTM hakselaars zijn in eigen handen ontwikkeld en reeds meer dan jaar op de markt verkrijgbaar,ondanks de reeds aanwezige . De GTS900M houtversnipperaar is licht en perfect gebalanceerd zodat één persoon deze machine kan bedienen en verplaatsen. Ontdek de Green Technology gtm pk ohv takken tot 7. Hakselaar werpt geen hout. Extra : gelagerde Stalen wielen.


GTM professional GTV5verticuteermachine.


De machine neemt takken op tot 10 . Omschrijving: Chipper hakselaar GTS600L GTM versnipper dikte: tot 5cm motor: GTE1Loncin 5. Na vele jaren dienst is mijn hakselaar (Scheppach GWS400) op pensioen en. Eliet en het messensysteem van Jobeau, Caravaggi, GTM.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.