vendredi 30 septembre 2016

Boomkwekerij prijzen

Deze catalogus is een plantenlijst met daarin een indruk van ons sortiment aan bomen zoals acacia, catalpa en beuken en amberboom in verschillende maten. Planten met blote wortel kunnen vaak ook met kluit, draadkluit of in container verkregen worden. Onderstaande prijzen komen dan bovenop de basisprijs: . Bomen direct online bestellen bij Bomenenzo.


Direct uit eigen kwekerij.


Grote voorraad bomen en altijd een scherpe prijs.

Boomkwekerij met vele soorten . Wij zijn een online boomkwekerij. Omdat wij een kleine voorraad hebben en geen grote verkoop gebouwen kunnen wij veel goedkoper leveren aan de . Ten Hoven Bomen Webshop, online verkoop van bomen, heesters, hagen, struiken en andere planten uit onze eigen boomkwekerij. De prijzen van de hoge- en lage logokist zijn gebaseerd op een halve vracht.


Het plantenaanbod omvat uitgebreide beschrijvingen van een omvangrijk en doordacht assortiment. De gegevens zijn gebaseerd op onze . Voorpagina catalogus Van Goidsenhoven. U kan onze catalogus downloaden in pdf-formaat.

Alle prijzen zijn in euro, B. De boomkwekerij moet meer. Praten met afnemers, je onderscheiden van collega- boomkwekers , maar ook. Op onze eigen boomkwekerij (ongeveer ha), worden diverse bos-en haagplanten vanuit de vollegrond geteeld.


Een belangrijke hiervan is de fagus sylvatica . De uitvoering van plannen in openbare ruimte of parktuin vereist. Bij ons kunt u terecht voor loofbomen, knotbomen, meerstammige bomen, solitaire struiken, hagen en groenschermen.


Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en goede kwaliteit. Het grootste assortiment bomen, heesters en rhododendrons van Europa! Dé specialist in gangbare tot grote maten bomen.


De in de webshop aangegeven prijzen zijn vrijblijvend en exclusief emballage, steeketiketten en transport tenzij anders vermeld.


Deze stijging komt vooral door herstel van prijzen , gemiddeld een betere afzet in de belangrijkste exportbestemmingen Duitsland . Ik reken dit najaar op hoge prijzen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.