vendredi 12 février 2016

Klokjesbloem

Campanula, klokje of klokjesbloem is een veelzijdige plant in veel verschillende kleuren en hoogtes. In romantische borders of cottage tuinen ziet u de plant . De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Campanula ( klokjesbloem ) is een vaste plant met misschien wel de meeste soorten.


Klokje (Campanula) is een geslacht van ongeveer 3soorten planten uit de klokjesfamilie (Campanulaceae).


De botanische naam Campanula is het Latijnse.

Laagblijvende, bladhoudende soort die makkelijk uitgroeit in de breedte . Met de klokjesbloem (Campanula) heeft u wekenlang een bloemenexplosie in huis. Campanula portenschlagiana is een rijkbloeiende klokjesbloem met paarsblauwe klokvormige bloemen. Campanula poscharskyana is een laagblijvende klokjesbloem met een hoogte van circa cm.


En hij geeft je echt waar voor je snoei. Binnen 2-werkdagen bezorgd! Groeit met liggende stengels, ideaal om over de randen . Het is een snel groeiende, . Klokjesbloem houdt van zon, maar halfschaduw wordt ook verdragen.

Campanula porscharskyana is een bladverliezende laagblijvende bodembedekker met hartvormige groene bladeren. Koop of Verkoop klokjesbloem op Marktplaats. Ja, deze klokjesbloem is een rijkbloeiende plant die ook in lichte schaduw groeit.


Er bestaan meer dan 3soorten klokjesbloemen. Dit product is uitverkocht en hebben we op dit moment helaas niet op voorraad. Hij is ideaal als bodembedekker of als hangplant.


Zorg voor een plek in de halfschaduw, daar. Deze bodembedekker kleurt uw . Laat deze klokjesbloem zich lekker over muurtjes, stenen en tegels uitbreiden. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden én bloembollen.


Elegant bloeiend kruipertje. Campanula persicifolia, Kleur: Dieppaars, Een soort met prachtige grote hangende bloemen waar vaak bijen op af komen.


Met haar klokvormige bloemen geeft . De nederlandse naam is klokjesbloem , familie van de Campanulaceae.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.