dimanche 21 février 2016

Aluminium deksel

Aluminium Putdeksels online kopen? Bij Bouwpunt bieden we zowel aluminium als gietijzeren putdeksels aan. De meeste van onze deksels worden verzonden als pakket.


De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief Recupel -en andere bijdragen. ALU DEKSELS EN ROOSTERS 1.

ALUMINIUM DEKSEL VOOR TOEZICHTPUT DIA cm. We hebben een volledige range van hydraulische deksels in gietijzer voor huisaansluitputjes Ø 2mm, Ø 3mm en Ø 4mm. De deksels zijn verkrijgbaar . Sluit je warmte-isolerende aluminium bakken met opstaand randje effectief en hygiënisch af met deze handige kartonnen deksel.


Naam, lengtexbreedte (mm), verpak, verkoopseenhei bestelnummer. Enkel deksel 55xalu , 5x 55.


Beloopbare schachtafdekkingen met deksel voor binnenshuis.

Konische profielconstructie . Een geplaatst ACO TOPTEK PAVING deksel garandeert zelfs zonder. Tegeldeksel uit aluminium in gelaste profielen. Traanplaatdeksel uit aluminium voor.


Vierkant kader, met deksel. Wordt gebruikt voor plaatsing op regenwaterputten, stookolietanks,. Toepassing: voetgangersverkeer.


Omdat het een gietijzer deksel is wordt mij in de handel vertel met een alu heb je dit probleem niet verteld men mij in deizelfde handel. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Gewicht per pallet : 2Kg.


Gemaakt van aluminium , met voelbare noppenprint.


Hoe aluminium potten, deksels , pannen en braadsleeën onderhouden? Geef de verschillende maten van kookpotten en deksel een . De klassieke aluminium waterketel met deksel van Campingaz is een ideale waterketel voor op de camping. Hij heeft een grote capaciteit van liter, een goed .

Rigidek aluminium laadbak deksel voor alle pick-ups merken. Deksel halen, deksel pick up westmalle.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.