mardi 9 février 2016

Smalle regenton

Door zijn smalle hoge model kunt u 3liter water opslaan op een smalle ondergrond. Deze ton is geproduceerd van zeer sterk kunststof wat erg lang meegaat. Geen probleem met onze regentonnen, watertonnen, kunststof regentonnen met kraan.


Bekijk ons aanbod in je lokale . Op zoek naar een regenton 1liter?

Het grootste assortiment aan kleine houten regentonnen in Nederland vindt u bij Rondomton. Bestel nu snel en veilig . Garantia design regenton slim 3liter beige. Dus bent u op zoek naar een regenton die niet te veel geld kost, maar wel kwaliteit heeft?


De regenton valt niet op door zijn kleur en in smal en klein. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan regentonnen.


Regentonnen koop je eenvoudig online bij bol.

Vele aanbiedingen bij bol. Smalle , ruimte besparende regenton waar toch 1liter gratis regenwater in gaat. De balkonton met een inhoud van 1Liter is vervaardigd van recyclebaar materiaal.


Deze regenton is uitermate geschikt op plaatsen waar niet veel ruimte.


L eiken regenton met nostalgische handpomp. Geoliede eiken regenton met groene pomp. Eiken regenton 225L met los deksel en kraan. Dat kan met een regenton in je tuin.


Je bespaart drinkwater en belast het riool minder. Bovendien bevat regenwater veel minder kalk en heeft het een betere . Voor de kleine Harcostar regentonnen hebben wij speciale smalle regenton voeten in onze collectie. De 1liter regenton Anzar is een vierkant model met ronde hoeken.


Wildkamp helpt u graag verder!


Het is een smal en in verhouding hoog model waardoor ideaal voor een locatie waar de . Smalle kunststof plastic regenton van 1liter.

Compleet met los deksel en kraan. Ideaal voor de kleine ruimte. Kan op een standaard geplaatst worden. De regen stroomt er niet direct in omdat de geveltuinen smal zijn.


Een regenton in je (gevel)tuin is een goede manier om water te bergen.


De vulautomaat zorgt ervoor dat de regenton automatisch gevuld wordt. Alleen in de bouwmarkt te koop. Slimline regenton groen 1liter.


De hoge smalle regenton , neemt weinig ruimte in en bevat toch veel water. Vanwege de hoogte staat er bovendien een flinke druk op het kraantje, zodat water .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.