lundi 15 février 2016

Mauki ontmoller

Last van mollen, woelratten of aardemuizen ? Met dit toestel verdelg je hen in een handomdraai. Ongevaarlijk voor honden . H ontmoller - h… Zie beschrijving. Professionele Honda GX2OHV motor.


Stevig gegalvaniseerd onderstel.

Heeft u een machine maar een enkele keer nodig of heeft u een groter werk en niet het aangepaste materiaal, dan kan je bij ons terecht om . Deze effectieve mollenbestrijder is momenteel zeer populair in met name Friesland vanwege de daar. Twee jaar gebruikt, in goede staat, geheel compleet en onbeschadigd. Voor bestrijding van mollen, . De ontmoller zorgt voor een 1 bestrijding van mollen in de tuin.


Goedkoper is het om een ongedierte bestrijder. Mauki , proffesionele mollenbestrijder. Een ontmoller inhuren is bijzonder effectief. Vind de machine die jij wil huren.

Omdat u wellicht een aantal tuinmachines eenmalig zou willen gebruiken in het seizoen, bieden wij diverse machines ter. Bosmaaier met maaikop huren. Met T-stuur en ergonomische draaggordel.


Werkt ook tegen woelratten en aardemuizen. Artikelnummer: MAUKI GX200. Mollenbestrijder Halve dag. Beoordeling: Geef uw mening.


ONTMOLLER MAUKI -Honda GX20 6. Afmetingen (L) 1x (B) x x (H) cm. Gebruikshandleiding MAUKI GX 200. Machine die Rook in de Gangen pomt waardoor de . Het vult alle ondergrondse gangen van de mol met een milieuvriendelijk gas.


MAUKI Een mengsel van benzine en diesel wordt tot verdamping gebracht.


Ontmoller voor industrieel gebruik. Deze rook met hoog CO-gehalte wordt via. Microtractors uit Sint-Truiden een demonstratie geven met de.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.