jeudi 25 février 2016

Een kippenren maken

Je hebt besloten om kippen te gaan houden in de tuin, maar nu zit je met de handen in het haar omdat een kippenhok met ren zelf maken een onmogelijke . Het veiligste is als de kippenren een dak heeft, maar dat is geen vereiste. Een goede omheining kippenren is belangrijk om vossen buiten te houden. Daarom is het belangrijk deze echt zo hoog mogelijk te maken.


Recycling van pallets en oud hout om kippenhokken te bouwen.

Het bouwen van je eigen kippenren is leuk als je van kippen houd. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een kant en . Wanneer je kippen houdt, zorg je voor een kippenren. Vrije uitloop in een ren is nodig, want kippen houden van actie. Ze scharrelen graag en je zal ze overdag . Wat leg je best in een kippenren , tegen de modder ? U kunt uw kippenren groter maken door bijvoorbeeld twee kippenrennen te .

Met vossen in de buurt is een stevig kippenhok geen overbodige luxe. In dit filmpje zie je hoe je eraan. Voor zes leghennen is minimaal vierkante meter voldoende.


Kippenren Kun je de kippen niet los laten, zorg dan voor een ren.


Een dergelijke ruimte kan in . Dient er gras te zijn in de kippenren of mag dit ook gewoon braakliggende grond zijn? Kan je zelf best een kippenhok maken of beter één . Hey,Gisteren een dikke brutale rat betrapt in onze kippenren. De ratten nemen ze mee naar hun nest en maken ze zelf open.


Bekijk in dit stappenplan hoe je een kippenhok voor een kleine tuin maakt. Hij is groot genoeg voor 3-kippen. Zorg voor een goede bouwtekening van een kippenhok.


Ongeacht hoe klein je de kippenren ook wil maken , het is belangrijk om een goede . Zelf een windscherm voor de kippenren maken ? Ik had nooit gedacht dat we kippen zouden nemen in ons stadse tuintje ( lees: kleine achtertuin).

En dus moet er een kippenhok komen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.