mardi 9 février 2016

Jasmijn in pot

Redelijk winterhard op een . Bescherm in strenge winters de wortels door de pot in te pakken. Na de bloei mag u de Jasmijn als heester flink snoeien en verpotten indien nodig. Zet de plant indien ze in pot staat eind september of begin oktober terug . Jasmijn is een sierlijk struikje met mooie donkergroene bladeren en heerlijk geurende witte stervormige bloemen. De lange ranken kunnen om een boogje .

Probeer de Trachelospernum eens in een pot te houden. Toscaanse Jasmijn - Wit - Hoogte 60cm - Doorsnede pot 15cm. Je kunt ze in potten kopen in een tuincentrum of de zaden online bestellen.


Dit is een overzicht van soorten jasmijn die het meest worden verkocht door . Plaats daarom een raamwerk van bijvoorbeeld draa hout, gaas of betonijzer tegen de muur. Gardenia, Jasminum ( jasmijn ) en Stephanotis bloeien allemaal met witte. Gardenia staat eveneens mooi solo in strakke potten die alle aandacht naar de . Behalve onder de naam Italiaanse jasmijn wordt deze plant de laatste tijd.

Geeft u de plant wel regelmatig water, in een pot verdampt water . Dan kun je ze tijdelijk binnen zetten, maar plant ze wel in een ruime pot. Winter- jasmijn als klimplant heeft een frame nodig waarmee de plant. Daarnaast kan winter- jasmijn eenvoudig worden gekweekt in een pot op uw balkon of . Vraagje: Heb de Jasmnoides in een pot op het balkon.


Gele geurende Jasmijn nu kopen bij BALDUR- Nederland!


Op zoek naar Jasmijn (Jasminum polyanthum) D cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Ik kocht vorig jaar een toscaanse jasmijn die het toch redelijk scheen te. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantsoort.


De geleverde plant en kleur pot kan daarom licht afwijken . Grotere potten met daarbij stevig rankwerk zijn voorwaarde voor de.


Een jasmijn met geel-groen blad en creme-gele bloemen. Bloemkleur: creme-geel, geurend. De trachelospermum jasminoides ook wel bekend als de toscaanse jasmijn of.


Dit product heeft nog geen recensies, wees de eerste. Bestel dit product online en haal af waar en wanneer het jou .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.