mercredi 10 février 2016

Hang kamerplant

Hang ze voor een raam of midden in een kamer. Bij Warentuin verkopen we nagenoeg alles voor huis, tuin en dier en het is dan ook niet voor niks dat wij diverse hangende kamerplanten in ons assortiment. De Erwtenplant (Senecio) is een opvallende verschijning.


Editors pick: dit zijn onze favorieten hangplanten voor in huis.


Vindt u een gewone kamerplant in een pot te simpel, dan is dit de perfecte oplossing.

U kunt de hangplant natuurlijk ook ophangen naast de andere planten die . Naast het ruime asssortiment kamerplanten beschikken we ook over een ruime verscheidenheid aan hangplanten om uit te kiezen. Hangplanten zorgen voor een extra groene dimensie in je interieur. Lees hier meer over enkele verrassende exemplaren.


Een manier om een huis gezellig te maken is een kamerplant. Ben jij niet zo goed in het onderhouden van planten of is jouw huis erg donker? Ga voor originele potten en plantenbakken: zo is jouw kamerplant net iets anders dan de rest!

Stop er kruiden in en hang ze boven het aanrecht in de keuken. En dat lukt prima met prachtige groene kamerplanten. Maar… hoe zoek je daar de perfecte pot bij?


Zes tips van onze tuinplanten-specialisten!


Deze kamerplanten kunnen zelfs in het donkerste hoekje prima overleven. Hoef je dus niet je hele vensterbank helemaal vol te proppen, omdat ze zo nodig licht. Kamerplanten schaduw: wij bieden u een mooie selectie kamerplanten die met weinig. Grote en prachtige bloemgevende plant, kan als hang - of kamerplant.


Benieuwd naar kamerplantentrends?


Of u nou op zoek bent naar . Ook voor schaduwminnende kamerplanten bent u bij Home meets nature. Philodendron Scandens hang cm. Koop of Verkoop hangplant op Marktplaats.


Tegenwoordig hang je je bloempot ondersteboven aan het plafond. Het geheim achter een gelukkige kamerplant , is natuurlijk de manier waarop je hem.

Schaduw kamerplanten bij Tuincentrum.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.