jeudi 18 février 2016

Hoge bamboe

Het aanleggen van een niet woekerende bamboehaag. Niet woekerende bamboes ,de . Afhankelijk van de hoogte van de bamboe kun je een lage of hoge haag maken. Is jouw doel privacy creëren?


De Bamboehaag is uitermate geschikt voor het maken van een haag.

De bamboe haagplanten die Haagplanten. Kies de soort die bij u past en plant bamboe indien nodig met. Ook voor een mooie hoge wintergroene haag zijn deze soorten geschikt, wel . De grootste bamboe is de reuzenbamboe (Dendrocalamus giganteus) die tot m hoog.


Danzij de introductie van de niet woekerende bamboes (zie hieronder) zien we de.


Deze decoratieve bamboe heeft een hoge sierwaarde met zijn lichtgroene . Geschikt als solitair of wintergroene hoge haag. De geselecteerde bamboes zijn .

Naast Fargesia kunnen ook de van nature hogere Phyllostachys bamboes als. Deze bamboe produceert ieder jaar een hoge dichtheid aan nieuwe halmen. Voor een hogere bamboe moet er minimaal vierkante meter aan humusrijke grond gereserveerd worden.


Voor de echt hoge soorten is het drie tot vijfvoudige.


Meer info over de soorten bamboe en het verwijderen van bamboe leest u hieronder. Bamboe staat gekend als een woekerende plant. Deze bijzondere grassoort, want bamboe is familie van grassen, heeft een sfeer van.


De laagblijvende bamboes en de hoge soorten die mooie dikke stammen. Koop of Verkoop bamboe op Marktplaats. Prachtige ongeveer 3-meter hoge bamboe : phyllostachus aurea-sulcata.


De Fargesia scabrida (Asian Wonder) is een gemakkelijke bamboe die polvormig groeit. De Fargesia rufa vormt een brede pol met overhangende stengels en wordt gemiddeld tot meter hoog. Het is een mooie bamboe om te plaatsen in een . Topkwaliteit en gemiddeld tot goedkoper.


Ruim sortiment niet woekerende bamboeplanten, voor deze bamboe planten heeft u geen wortelbegrenzer nodig.


Online bamboe planten kopen en bestellen bij Tuinpant.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.