vendredi 25 octobre 2019

Waar kunnen vliegen niet tegen

Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Gesneden ui of aftreksels kunnen bovenop de kast of aan vensters. Eenmaal de vlieg erop plakt, kan ze niet meer weg.


Aarzel niet om een dode vlieg op een nieuw lint te plakken en hang het waar je veel last hebt van de indringers.


Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis!

Als veel last heb van vliegen binnen in uw huis leg dan op de plaatsen waar u. Je huis ruikt heerlijk en de vliegen houden het niet lang vol in je huis. Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en . Waar vliegen ook niet van houden is basilicum. Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan.


De geur van kruidnagel laat vliegen én muggen rechtsomkeer. Opnieuw een lekker geurtje waar de irritante beestjes niet tegen kunnen.


Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker.

Gebruik deze val in de gebieden in het huis waar de vliegen het meest voorkomen. Het probleem met vliegen is niet alleen hun vervelende gezoem. Wat veel mensen niet weten, is dat basilicum ook een afstotende werking heeft op vliegen.


Bovendien ruikt basilicum aangenaam in huis.


Dit horrengaas houdt helaas niet alle vliegen tegen. Azijn is een effectieve bestrijdingsmethode tegen vliegen. Vliegen kunnen zelfs Uv- licht waarnemen. Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen.


In een vliegenvangzak zit lokstof waar allerlei soorten vliegen op af komen.


Zodra de vliegen de val binnenkomen kunnen ze niet meer . Een elektrische vliegenval kan iemand niet ernstig verwonden, maar een schok. Hang geen vliegentape boven plekken waar je voedsel bereidt of opeet. Ze kunnen dan niet meer ontsnappen en verdrinken in de azijn.


Bleekwater en gootsteenontstoppers werken vaak niet tegen een vliegenplaag in de afvoer. En zo zijn er nog een paar dingen waar ze niet mee overweg kunnen. Eén van de dingen waar vliegen een enorme hekel aan hebben is tocht.


Het wil dus weleens helpen om de ramen tegen elkaar open te zetten.

Sommige werken, sommige niet. Hieronder de doe-het-zelf-oplossingen tegen vliegen die wel leuk zijn, maar niet werken. Wat doe je tegen die vliegenplaag in je tuin?


Van waar komen zó veel vliegen ? Eerst en vooral dien je de plaats waar de vliegen hun eitjes leggen, op te zoeken en.


Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis? In dit artikel lees je handige. Zorg dat je vliegen niet.


Deze zijn echter niet alleen giftig voor vliegen , maar in veel minder mate ook voor mensen. Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis, maar uitsluitend . Als je huis er niet proper bij ligt kan je veel last hebben van vliegen.


Zelfs kruimeltjes zijn snacks waar vliegen verzot op zijn. De vliegen kunnen dan wel gemakkelijker terug ontsnappen. Jammer genoeg brengt dit niet enkel verkoeling met zich mee, maar ook de vliegen kunnen ongegeneerd de woonkamer betreden. Om vliegen op afstand te houden kun je een afkooksel van knoflook maken, daar houden ze niet van: kook verse en sappige knoflook in water .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.