jeudi 18 février 2016

Compostwormen

Je kan gemakkelijk gratis compostwormen krijgen. Ten eerste, welke wormen heb je nodig ? Regenwormen zijn de neven van de . Bij een complete Wormenfarm (Wormenbak) horen uiteraard goede compostwormen. We leveren de meest succesvolle compostworde Europese Rode .

Met behulp van speciale compost wormen kunnen we keukenafval omzetten in zeer goede compost, de zogenaamde vermicompost. Neem een kijkje in de webwinkel en koop hier u verse wormen. U Wormenbox, Wormentoren en Balkonton kan er niet zonder mee.


Hier vind u de ultieme mix van de Dendrobena, . Mix van compostwormen voor de Hungry Bin, Balkonton of Wormenhotel. De wormen zetten groente, fruit en fijn tuinafval om naar waardevolle compost. Wat is het verschil tussen regenwormen en compostwormen.


Soms wordt de naam regenworm als verzamelnaam gebruikt voor allerlei wormsoorten.

Ik ben op het moment aan het experimenteren met manieren om zelf tijgerwormen (of compostwormen ) te vangen. Je kunt ze natuurlijk gewoon kopen , maar . Wij hebben al een tijdje op kantoor een wormenbak en de wormen zijn inmiddels in grote aantallen beschikbaar, genoeg om uit te . Compost wormen af te halen. De Eisenia fetida onderscheidt zich reeds met deze morfologische kenmerken . Gebruikt iemand hier een compostbak met compostwormen ? Uit onderzoek is gebleken dat de . De compostwormen mix varieert van soms meer dikke wormen en soms meer kleine wormen.


Tegenwoordig kom je er niet meer omheen.


GFT-afval afbreken doormiddel van compostwormen. Les espèces de vers de compost voraces Eisenia andrei, Eisenia fetida ou Eisenia hortensis (Dendrobaena veneta) se trouvent quasiment. Een wormenbak is een bak met compostwormen die compost maken van Groente-, fruit-, tuin- en keukenafval. Een heel geschikte regenwormensoort daarvoor . In een mesthoop natturlijk.


Waar kun je compostwormen vinden?


Ik was bij NME Mak Blokweer en.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.