mercredi 17 février 2016

Rieten tuinafscheiding

Op zoek naar goedkope tuinafscheiding zoals een balkonscherm,. Rietmat gepeld riet 6-mm 1x 5cm. Wilt u snel privacy in uw tuin en houdt u van een natuurlijke uitstraling?


Dan zijn onze wilgenmatten, rietmatten en bamboematten goede opties.


Bevestig een rietmat tegen de schutting voor een sfeervolle tuinafscheiding.

Of maak een open hekwerk zichtdicht met een rietmat. Rieten matten zijn ideaal om. Als u een prachtige vijver in uw tuin heeft of een rieten dak, dan kunt u die karakteristieke elementen terug laten komen in rieten tuinafscheidingen. Uit bamboe of riet in verschillende hoogtes verkrijgbaar.


Sfeervol alternatief voor een tuinafscheiding.


Koop of Verkoop rietmatten op Marktplaats. Wie heeft er natuurlijke tuinafscheidingen en heeft voor ons wat tips?

Riet verrot waar je bij staat EN trekt wespen aan want die bouwen hun . Ruim jaar gespecialiseerd in tuinhout. A-kwaliteit tegen groothandelsprijzen. Houthandel met ruim assortiment en meer dan . Dichte rieten schutting op rol.


Gemaakt van hoogwaardig lichtgekleurd riet. Wilt u een mooie, natuurlijke tuinschutting Riet in uw tuin? Kijk ONLINE of kom naar de SHOWROOM.


Riet - en wilgenteenmatten online bestellen. Bent u op zoek naar de meest natuurlijke manier van een tuinafscheiding plaatsen? Zoekt u een voordelige manier om snel een schutting te plaatsen?


Dat kan met een wilgentenen mat of rieten mat op rol.


Met deze rietmat op rol maak je in een handomdraai een prachtige tuinafscheiding of schutting. Deze matten zijn eenvoudig te . De mat is gemaakt van echt riet en heeft een afmeting van ca. Zo vindt u in ons assortiment normale rietmatten, maar ook rietmatten van gepeld riet en extra dikke .

Een natuurlijke tuinafscheiding aanbrengen is een fluitje van een cent. Zeer dicht op elkaar geweven.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.