jeudi 4 février 2016

Wat te doen tegen fruitvliegen

Of vershoudfolie strak over glas doen met elastiekje of plakband vastmaken en prik aantal gaatjes met saté prikker. Bij de geringste temperatuurstijging wemelt het ervan. En dan met name in de keuken.


Wordt u er ook niet goed van? Om fruitvliegjes te voorkomen kun je er het beste voor zorgen dat je geen rottend fruit in huis hebt liggen. Tip 3: Kies je ervoor om azijn in een bakje te doen voor het vangen van de fruitvliegjes ?

Wat als je vouwfiets je enige fiets is? Door deze tips te lezen weet je precies waar fruitvliegjes op . Fruitvliegjes zorgen voor veel ergernis en het is vaak lastig om er van af te komen. Het beste wat je kan doen is de bron wegnemen.


Al die heerlijke zoete fruitsoorten die nu overal in de supermarkten te koop zijn brengen met deze zomerse dagen vaak helaas vaak wel van die vervelende . Met een paar simpele trucs zorg je dat ze geen plaag worden.


Tips om fruitvliegjes buiten de deur te houden. Hier komen fruitvliegjes vandaan en met deze tips en middelen kom je er. Wat beter werkt is een val maken op fruitvliegjes te bestrijden.

En misschien wel de beste tip tegen de beruchte: Koop een. Ze worden door wetenschappers zelfs zeer gegeerd om onderzoeken mee te doen. Helaas zijn fruitvliegjes vaak lastig om te bestrijden, omdat de beestjes zich snel.


Op zoek naar een oplossing tegen die vervelende fruitvliegjes ? Er zijn meerdere slimme manieren op fruitvliegjes aan te pakken. Eventueel kun je hier nog vershoudfolie overheen doen , waarin je kleine gaatjes prikt.


Heb jij nog handige tips tegen fruitvliegjes ? De Spaanse zon had hem duidelijk goed gedaan en hij leek wat voller. Zo kun je larven en eitjes verwijderen. In deze video kun je zien hoe je een fruitvliegval maakt.


Wat doe jij tegen fruitvliegjes ? Vooral bij wat rijper fruit, waar een sterkere geur af komt, zie je al snel.


Deze wordt dan ook door kwekers e. Als u de eerste fruitvliegjes ziet vliegen is het noodzakelijk dat u direct actie onderneemt. Dit soort vliegen plant zich vliegensvlug voort, en u heeft al snel met. Lees de tips om fruitvliegjes te bestrijden met middelen die je.


Schenk in de onderkant van de fles wat rode wijn en aanmaaklimonade. Dat fruitvliegjes vooral in de zomer bij de fruitschaal te vinden zijn,.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.