mercredi 17 février 2016

Aveve tomatenserre

AVEVE Multifunctionele tunnelserre. AA18C84ECC429BB52F1F2C9F713A9A0A2CCEDB7ow:58pt:avevewinkels. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Kweek ze daarom in een tomatenserre. Die beschermt je tomaten tegen regen, te felle .

Promotie tomatenkas voor het kweken van tomaten in de eigen moestuin. Een handige mini serre ideaal voor het kweken van tomaten maar ook geschikt voor . Je bent consument, klik hier . Met deze tomatenkas kunt u met een beperkte ruimte toch optimaal genieten van uw tomaten. Ondervind je problemen bij het opzetten van je tomatenserre ? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Serre à tomates avec buses époxy vertes et un voile transparent.

Ook zou ik voor de volledige kweek spa reine water . In Belgie in de aveve verkopen ze gelijkaardige voor euro met gewapend pe ( van die groene). Ondertussen in de eigen tomatenserre. Aveve Kerkrade added new photos.


De winnaar van deze mooie tomatenserre is geworden.


Vandaag is het zover we gaan de winnaar bekend maken! Verder heb ik een druppelaar in de “ tomaten” serre geïnstalleerd. Gewapende polyethyleenfolie. Euro Moestuinbak julia : 55.


Tomaten telen in de serre.


Achteraan in de tuin, rechts van de tomatenserre worden pompoenplantjes uitgezet. Ze hadden die toen ook bij aveve voor dezelfde prijs. Onze tomaten serre is ook zelf gemaakt.


Groenten in de serre - Aveve.


Daar hoort dan ook een lekker receptje bij: de kruidnotencake van AVEVE.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.