lundi 27 avril 2015

Vliegen verdrijven

Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de . Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van . Legendes beweren dat knoflook vooral vampieren zou verjagen , maar ook vliegen houden helemaal niet van het spul. Als eerste gaan we aan de slag met het verjagen van vliegen in huis.

Ook vliegen vinden dit niet lekker. Om vliegen in je huis te verjagen kun je het volgende proberen. Kook verse knoflook in water om de oplosbare onderdelen . Wij bieden verschillende producten aan om vliegen binnen of buiten te verjagen.


Altijd voordelig en altijd op voorraad. Lees hier hoe je op natuurlijke manieren van ze af kunt komen. Wat doe je tegen die vliegenplaag . Er bestaan manieren om deze vliegen te verjagen , al zijn ze niet allemaal even effectief.

Als je huis er niet proper bij ligt kan je veel last hebben . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag. Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. De geur van de smeulende koffie zal de wespen verjagen. Een potje basilicum op de vensterbank houdt de vliegen overigens uit je keuken.


Buiten van vliegen afkomen.


De gemiddelde vrouwtjesvlieg leeft ongeveer een maan maar in die tijd kan ze ongeveer 5eitjes leggen. Zet planten die vliegen verjagen in je huis. Basilicum, laurier, munt, rozemarijn en lavendel zijn kruiden waar vliegen een hekel aan hebben.


Niets is lastiger dan vliegen in huis of aan tafel tijdens een gezellige barbecue op uw terras.


In huis zitten ze niet enkel aan uw etenswaren maar bevuilen ze . Al deze dingen kunnen ongewenste vliegen aantrekken. Pest Reject - Muizen verjagen - Ongedierteverjager - Ongediertebestrijding - Ultrasone Insectenbestrijding. Vliegen bestrijden of verjagen ? Naast dat ze muggen en vliegen verdrijven , trekken ze juist vlinders en bijen aan.


Griekse alant In Spanje gebruiken ze de wortel van deze plant als natuurlijke vliegenvanger.

Heb je veel last van dazen? Ze hangen ze voor hun raam en lokken zo de ongewenste beestjes .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.