lundi 27 avril 2015

Trachycarpus fortunei

De planten hebben van nature al een goede bescherming voor de vrieskou door . Op zoek naar een trachycarpus fortunei (chinese henneppalm)? Goede kwaliteit palmbomen! Alleen bij strenge vorst is bescherming nodig.


De palm heeft een winterhardheid van -18 . Dit komt natuurlijk door zijn hoge winterhardheid.

Trachycarpus Fortunei is een palm, die oorspronkelijk uit Oost- Azië (China, Japan) komt. Deze zijn winterhard tot -18. Hoewel palmen vaak geassocieerd worden met de Tropen, kunnen de . De trachycarpus fortunei is de meest bekende winterharde waaierpalm.


IKEA - TRACHYCARPUS FORTUNEI , Potplant, Decoreer je huis met planten in combinatie met een sierpot die bij je stijl past. In een exotische sfeer onder een palmboom liggen? Eigenlijk is dit de meest winterharde palm, geschikt om zonder enige bescherming in volle grond te . Grote verschillen in temperatuur op .

Binnen 2-werkdagen bezorgd . Andere maten van 10cm tot 240cm stam beschikbaar in de winkel. Onze Trachycarpus tot 1m stam zijn eigen kweek uit volle grond. De oude benaming van deze palm is . Trachycarpus fortunei groeit van nature in het zuiden van China en tot op betrekkelijk grote hoogte in het Himalayagebergte.


Ik heb geen data gevonden over zeer oude exemplaren.


Wel zijn daarbij een aantal interessante feiten tevoorschijn gekomen. De meest winterharde palm voor de tuin, met groot uitwaaierend blad. In volle zon en op een voldoende vochtige . Begin meteen aan jouw eigen mediterrane tuin. Het is een winterharde palmboom die uitstekend geschikt is voor ons koudere klimaat.


A proper palm that grows as happily in Sussex as in Shanghai.


Big fat hairy trunk with a mass of palmy leaves on top and in the spring a . De laatste jaren hebben wij steeds meer succes gehad in het verzorgen van palmbomen in Europese tuinen. Vorstbestendig tot -C graden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.