lundi 20 avril 2015

Japanse buxusschaar

Okatsune biedt kwalitatief zeer hoogstaande Japanse heggenscharen op unieke wijze gesmeed. Buxusschaar Okatsune 216: korte handgrepen met korte bek. Dit korte, extreem lichtgewicht model is ideaal voor het vormsnoeien van buxus of de Japanse tuin (o-karikomi) omdat u dicht op het werk zit. Met de buxusscharen van Okatsune . Het Japanse staal zorgt voor een .

Professionele buxusschaar is op een unieke wijze gesmeed. Ook modellen van Japans staal. Prachtige en sterke éénhandschaar voor het knippen van kleine hagen en vormen, zoals buxus en taxus.


Voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier.


Bekijk deze Japanse heggenschaar van hier . Een goed aangelegde Japanse rotstuin kan een gevoel van rust over je heen laten gaan. Om een optimaal resultaat te krijgen maakt men best gebruik van 5 . Vlijmscherpe Japanse heggenschaar met medium bladen en.

Vooral als buxusschaar blinkt deze Okatsune-schaar echt uit. Deze kwalitatieve en professionele buxusschaar is gemaakt van Japans staal. Dit zorgt ervoor dat de snede zijn scherpheid zeer lang behoud. Saboten Japanse top kwaliteit.


Uitzonderlijk mooi handgemaakte Japanse buxusheggenschaar.


Voor het snoeien en knippen van struiken en vormsnoei. De schaar staat in een lichte hoek en de ergonomische . Bosch Isio Gen III buxusschaar accu 6V. Koop nu en betaal pas over dagen!


Deze buxusschaar is geschikt voor het snoeien van de buxus. De messen van de buxuschaar zijn gemaakt van gehard chroom S50C van hoge kwaliteit wat . Materiaal: bladen voorzien van teflon beschermlaag. Het centimeter lange zwaard is voorzien van scherpe, diamantgeslepen messen.


Deze heggenschaar is op unieke wijze gesmeden uit het Japanse Izumo Yasugi. De 2is 5mm lang, weegt 8gram en is ook geschikt als buxusschaar. Heeft u buxus in potten zet dan de hele pot op de mat.


Op zoek naar een Japanse heggenschaar 6mm?

Hoge kwaliteit voor de scherpste prijs, bespaar tot. Toolsite: maakt klussen betaalbaar! Li-ion accu gras- buxusschaar, compacte lichte schaar ( 6gr) om.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.