mercredi 22 avril 2015

Mieren in gazon oorzaak

Vindt u het ook zo fijn om lekker te zonnen op het gazon in uw tuin? Maar wat doet u als u mieren ontdekt? Waarschijnlijk komen er direct vragen in u op.


Het is maar wanneer ze massaal onder je terras nestelen of grote hopen achterlaten op je gazon of . Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om te voorkomen dat deze mieren in het gazon voorkomen.

Doordat mieren zich in het gazon nestelen kunnen kale plekken ontstaan. Het gazon krijgt geen kans om te. Zoals al aangehaald is de oorzaak ervan herkennen zeer belangrijk. Zeker in de zomermaanden groeit het mierenprobleem exponentieel en een mierenplaag in het gazon is dan ook absoluut geen verassing.


Ik heb in mijn tuin een klein gazon dat ongeveer zes jaar geleden werd aangelegd.


Al twee zomers lang huizen onder het gazon hele . Het is een heerlijke zomerse dag, je zit lekker in de tuin en ineens zie je mieren in je gazon lopen. Waar komen ze vandaan en waarom zoeken ze jouw tuin op?

Als het al zo erg dat is dat er gele plekken en zandbulten in je gazon komen van de mieren , dan heb je hele mierennesten onder je gazon. Ze volledig verbannen uit je tuin is onmogelijk en eigenlijk onnodig omdat ze afval en plantenresten opruimen. Mieren doen geen kwaad aan je gazon.


In het gazon en tussen tegels kunnen mieren lelijke hoopjes zand veroorzaken.


Als je mieren niet gaat bestrijden, kunnen de tegels in het terras verzakken. De oorzaak van mieren in gras heeft simpel gezegd te maken met het gras. Bij een plaag mieren op het gazon kunnen er kale plekken ontstaan of.


Ik zie in het gras verschillende kleine hoopjes zand. Ook als de mieren geen waar oorlogsveld van je gazon maken en bewoners of bezoekers. Een blijvende oplossing krijg je pas als je de oorzaken aanpakt. Niettegenstaande mieren een groot nut hebben in de natuur, kan het soms hinderlijk zijn indien ze mierenhopen maken in het gazon.


Heeft u last van mieren in huis, mieren in het gazon gras of mieren onder terras tegels?


Wij leveren snel en voordelig middelen tegen mieren. Er ontstaan kale plekken in een gazon waar veel mieren zitten. Bestrijd de mieren daarom snel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.