mercredi 8 avril 2015

Paalhouders 9x9

Wil u uw houten palen op een paalhouder zetten? Eenvoudig online bestellen. Bestel uw paalhouder 9xbij Bamboe Bouw Nederland. Snel en goedkoop aan huis geleverd.


Om vierkante palen te monteren op beton.


Verlengt de levensduur van uw paal. Alle paalhouders (of pergolahouders) voor vierkante palen met basis 91mm x 91mm. In de praktijk is dat hetzelfde als 9cm x 9cm.


Gegalvaniseerde paalhouders voor palen van 12Xcm.


Paalhouder verstelbaar in breedte en hoogte voor in beton. De gegalvaniseerd stalen paalhouder is geschikt voor . Deze paalhouder op plaat is thermisch verzinkt en is een opschroefmodel. H- paalhouders snel geleverd in heel de Benelux.


H-paalanker extreem sterk. U-pergolasteun op plaat mm. Op zoek naar de beste paalhouders ? Ga dan naar hardhoutdiscount. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Deze paalpunthouder is bedoeld voor palen van 10x10cm en kan . Behandeling: Vuur verzinkt . Zoekwoorden, paalhouder , paalpunten.


Afmeting voetafdruk 15xcm. De verzinkte paalhouder is ideaal voor het plaatsen van palen van een speeltoren of speelhuis. Dankzij de scherpe punt kunnen ze direct in de grond geslagen . Het U-anker wordt geleverd zonder bouten.


PAALHOUDER 9XWARM VERZINKT MET PIN Veilig online besteld. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


Verstevig uw tuinpalen met gegalvaniseerde paalhouders. Ook bij ons te bestellen: paalornamenten, betonpoeren, verstelbare instortankers en paaldragers. Filter hier op producteigenschappen Showing all.


Meuwissen Agro koopt u goedkoop bij Warentuin. Verzinkte houder voor (schutting) palen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.