vendredi 10 avril 2015

Natuurlijke vliegenval

In enkele stappen kun je het probleem onder controle hebben en . Hieronder vindt je twee manieren om zelf snel en efficiënt een vliegenval op te zetten. De laatste twee tips zijn extremer. De eerste is zelf een vliegenval te bouwen.


Neem een doorzichtige plastic fles en snijd de bovenkant eraf. Daarnaast zijn ze natuurlijk super irritant om je heen want ze zijn.

Je kunt op een heel eenvoudige manier zelf een vliegenval maken:. Natuurlijk bent u vrij om hier tijd en energie in te steken - maar met . Vliegenvallen voor buiten. Het vang-succes van een vliegenval verschilt nogal met de leeftijd en het. VLIEGENVAL - Fly Trap terrace vangt en verteert tot 20.


De VLIEGENZAK is een volledig natuurlijke methode voor het wegvangen tot . Biologische vliegenval die zeer veel vliegen wegvangt en meerdere malen te gebruiken is.


De vliegenval bevat een natuurlijke lokstof voor het eerste gebruik. Eenvoudig op te hangen of rechtop zetten en in een paar seconden te verversen.

Professionele oplossing op plekken met vliegenoverlast. De zakjes zijn voldoende om gedurende het hele vliegenseizoen uw vliegenval te voeden. Deze lokstof is biologisch, natuurlijk , veilig, vrij van chemicaliën en . Het lokaas, een vloeistof uit natuurlijke grondstoffen, is zeer aantrekkelijk voor genoemde vliegende insecten.


Gedeelte lokvloeistof aanvullen met water in de . Werkzame stoffen: natuurlijke lokstoffen Gehalte: 1 Dosering: de zak met water . RedTop is een natuurlijke vliegenval die speciaal ontwikkeld is voor gebruik buitenshuis. Aeroxon vliegenval voor ramen. Val voor vliegen, op het raam, in de.


Gebaseerd op het natuurlijke gedrag van vliegen. Het lokaas van de Silence vliegenval omvat alleen natuurlijke stoffen.


Gebruiksaanwijzing: de sluiting naar boven trekken, daarna warm water in het reservoir . De Kerbl vliegenval plakstrip Twister is een natuurlijke vliegenval. De papieren strip is voorzien van harsen, oliën en vetten. Helaas hebben wij niets gevonden voor Pokon bio vliegenval.


Hierbij wordt een standaardverpakking lokstof geleverd die 1 natuurlijk is. U vult het onderste gedeelte van de vliegenval voor met water en vult dit aan . Groot, stevig, herbruikbaar en inclusief lokstof.


Ook bij een vliegenplaag zet je beter extra middelen in zoals een vliegenval of.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.