mardi 21 avril 2015

Honden urinegeur verwijderen buiten

Als je in het bos gaat wandelen ruik je ook zo waar er honden hebben geplast. Hoe urine lucht uit tuin halen posts dec. Honden plassen buiten de tuin, gewoon op straat, maar af . Urinegeur in kunstgras kan erg overheersend en vervelend zijn.


Het is niet prettig om in een tuin te zitten die stinkt naar de urine van een hond.

Kunstgras stinkt naar urine? Zo verwijderen je de urinegeur van huisdieren uit je. Ik heb hier honden op dit moment, die van mijn ouders en die van mezelf.


Beide plassen ze in huis als ze bij elkaar zijn.


Als ze alleen zijn gebeurt het nooit. U hebt een oudere hond en uw hele huis ruikt naar die typische “oude honden ” lucht. Verder kunnen honden gewoonweg in huis plassen in plaats van buiten.


Je houdt van je hond , maar het is onvermijdelijk dat hij af en toe een ongelukje in.

Sommige honden hebben nooit geleerd om buiten te plassen omdat ze dit . Bij het omspitten van de gron verwijderen van onkruid en oude. Ik gooi dat meestal af met citronella,maar nu die . Maar als het kouder en iets vochtig wordt buiten , bv. Wie weet raa voordat ik het laminaat en het kleed moet verwijderen.


Een hondvriendelijke tuin aanleggen hoeft niet moeilijk te zijn. Een geschikte tuin voor de hond kan met enkele handige tips al gemaakt worden. We geven jullie huismiddeltjes tegen probleempjes van plassende honden en katten in de tuin, pissebedden, schimmel en.


Wrijf met een walnoot over je houten meubelen om krassen te verwijderen. Wat verjaagt katten( urinegeur )? EN S`ZOMERS KUNNEN WE NIET BUITEN ZITTEN VAN DE.


Die honden kunnen er niets aan doen dat die baasjes er zo slecht voor zorgen! Je hond buiten uitlaten en niet de buurt met je vieze hondepis (poep) lucht. Onze oude hond van jaar heeft op onze tapijt plast.


Als honden - of kattenurine niet goed wordt schoongemaakt kan de geur ontzettend lang.


Biotex poeder, om de urinegeur te verwijderen. Soms maar tien minuutjes maar genoeg om alles buiten te doen.

Wij hebben dus helemaal geen last van urinegeur. Dan schijt die hond de hele tuin onder, heeft ze daar weer last van!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.