mardi 14 avril 2015

Intex zwembad overwinteren

Er zijn wel een paar regels aan verbonden. Lees hier wat deze regels zijn. Het is immers heel belangrijk dat u vóór de winter al het nodige doet zodat uw zwembad zonder kleerscheuren de winter doorkomt.


Hulp nodig bij het winterklaar maken van uw zwembad ? Meer resultaten van zwembadforum. Alle handige tips om je zwembad te laten overwinteren.

Hier vind je onze handige DreamLand-tips! Bekijk hier de handige tips! Intex buiten laten overwinteren ? Het zwembad is niet bestand tegen het weer tijdens de wintermaanden ! De dagen worden korter, de nachten frisser en het zwembad ligt er.


Dat is meteen ook het startschot om je zwembad winterklaar te maken. Wanneer uw intex zwembad leeg is, draai de adapter en ventiel af. De zomer is weer voorbij, tijd om het zwembad winterklaar te maken of op.

Overwinteren - het winterklaar maken van het zwembad gebeurt meestal op het einde van het zwemseizoen , in de maand oktober of november , wanneer de . Watertemperatuur onder de 15℃ gezakt? Dan is het tijd om je zwembad winterklaar te maken. Een goede voorbereiding is essentieel . Op het einde van het zwemseizoen dien je het zwembad te overwinteren.


Dat winteronderhoud van je zwembad lijkt een lange taak. Het enige wat je niet mag doen is het zwembad laten overwinteren.


OVERWINTEREN VAN UW ZWEMBAD. Benodigdheden: -Waterstofzuiger. Gizzmo(s) voor in de skimmer(s). Met Interline Anti Alg voorkomt u alg aanslag in uw zwembad. Winterdop (pen) voor in de nozzle(s).


Met deze Anti Alg vloeistof van Interline voorkomt en bestrijdt u de groei van alg in uw. De Anti Alg vloeistof kan ook gebruikt worden voor het overwinteren van uw bad.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.