vendredi 17 avril 2015

Slapen in boom

In het landschap, langs de dreef naar het kasteel van Hex, vind je vier boomtenten waarin je kan overnachten. De traanvormige sculpturen hangen. Breng de nacht door in de bomen , in het hart van het Wildpark.


Ontdek onze Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen , met uitzicht . Actrice Frances Lefebure is een echt buitenmens. Ze neemt haar weekendgenoten mee naar het Limburgse Borgloon voor een overnachting in .

Hoe beter één worden met de natuur dan in een boom tent te slapen ? De meest bijzondere slaapplekken van Nederland en België. Van Boomhut tot Treinstel. Onvergetelijk, origineel en weer eens héél iets anders dan anders! Aan de bomen op Camping De Hertshoorn bungelen boomtenten.


Nog de hele maand september (juli en augustus zijn al volzet helaas) kun je slapen in het groene Arboretum in Kalmthout.


Ons oog viel deze week op de mogelijkheid om een nachtje te gaan slapen boven in een boom. Dit kun je doen in bijvoorbeeld . Overnachten in een boomhut is een geweldige en unieke .

Als onderdeel van de constructie is de . Door bomen gedragen, wordt een verblijf in een van de unieke boomhutten wel een heel. Gedragen door de bomen wordt verblijven en slapen in deze unieke. Slapen in een boomhut, wie wil dat nou niet?


Door de jaren heen maakte de boomhutten een ware revolutie door. Pitkamperen, dat is midden in de natuur slapen in een boompit.


Geen verzendkosten vanaf € 2-. Een boomhut huren op Camping De Norgerberg is pas echt een belevenis! Bij ons kunt u letterlijk de boom in! Is het niet de droom van elk kind?


In Drenthe hoef je ze niet zelf te bouwen. Hier hoef je alleen maar de boom in te klimmen. Tips voor een ideaal weekendje weg: slapen in boomhutten in de Ardennen.


Nee, doe mij maar een leuke boomhut! Voor de ultieme natuurbeleving slaapt u in een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.