mercredi 15 avril 2015

Hangmat metaal

Vele aanbiedingen bij bol. Je hangmat gemakkelijk en snel overal ophangen, dat doe je met een metalen hangmat standaard. Makkelijk in elkaar te zetten, goed te . Hangmat met metalen frame regenboog.


Koop nu en betaal pas over dagen! Leuke hangmat vervaardigd met nylon.

Verdeelbalk waardoor de touwen naar de ophanglus lopen. Amazonas in de kleur Metaal. Account aanmaken niet nodig! De ophangset hangmat Metal is een zeer veilige en goed manier op je hangmat tussen een muur of palen op te . Ophangset hangmat Complete metaal kopen?


Met deze metalen standaard van Lesli geniet je optimaal van je hangmat.


De standaard is gemaakt van metaal en heeft aan de uiteinden. Een hangmat is een doek dat tussen twee bevestigingspunten wordt geknoopt. Deze standaard is verstelbaar in zowel de lengte als in de hoogte.

Ideaal voor verschillende maten hangmatten. Een fijne kleurrijke hangmat met . Materiaal is staal, en verstelbaar in . Stevig metalen hangmatonderstel. Verstelbaar in de lengte en de hoogte, en dus bruikbaar voor nagenoeg elke hangmat , groot of klein.


Onverwoestbare verzinkte hangmatstandaar inclusief hangmat. Solide metalen hangmatstandaard.


Geschikt voor hangmatten van 3tot 4cm. TAgXXskc_arc4: Metaal ,. Naast de houten hangmatstandaards hebben wij ook in hoogte verstelbare frames, die zijn gemaakt van metaal. Het voordeel hiervan is dat je de ophanglengte . Modulariteit : metalen hangmatstandaards kunnen vaak in de lengte . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Bekijk het totale assortiment van Outdoor Living en Supper Club online. Met deze draagbare eigentijdse metalen hangmatstandaard kunt u nu heerlijk buiten ontspannen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.