lundi 27 avril 2015

Ecostyle ultima

Breed inzetbaar bij de bestrijding van onkrui mos en algen. Geen schadelijke residuen. Pakt blad en wortel aan en voorkomt . Onkruid in de tuin bestrijden op een natuurlijke en mens- en diervriendelijke wijze?


De eerste resultaten zijn reeds binnen uur waar te nemen!

Bestrijdt van blad tot en met de wortel. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Werkt ook als mosbestrijder.


Ecostyle ultima is een ecologische totale . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Dit veelzijdige bestrijdingsmiddel is biologisch afbreekbaar . Hiermee wordt niet alleen het zichtbare deel van het onkruid .

Ultima is breed inzetbaar in de tuin. Iedereen wil graag snel en effectief onkruid bestrijden zonder al te veel werk. Bekijk de folder actie van Boerenbond en koop direct met korting in de winkel. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


ECOstyle eenvoudig en goedkoop bij Warentuin!


Deze gebruiksklare spray met wortelwerking is snel, . Je ziet al binnen enkele. Twee effectieve, ecologisch . Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad. Zichtbaar resultaat binnen uur na . Direct onkruid bestrijden?


Met het nieuwe assortiment . Voor effectieve, ecologisch verantwoorde onkruidbestrijding!


Het middel wordt met name toegepast op verhardingen.

Binnen uur is de werking van .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.