jeudi 30 avril 2015

Schoonvrucht

Omschrijving: Het zijn bladverliezende struiken. Blad: Donkergroen, elliptisch. Mooie violetrode herfstkleur. Het is een middelgrote bladverliezende heester met een opgaande uitgroeiende . Zoals de naam al zegt zit de schoonheid van deze .

De paarse bessen van de schoonvrucht sieren in de herfst en winter de tuinen, wanneer de vogels ze niet hebben opgegeten. In juni verschijnen lila schermbloemetjes. In september beginnen de groene . Van Snoeien schoonvrucht tot tuinaccessoires.


Ook handige informatie over bloembollen en planten.


Bladverliezende heester tot ruim m. Bladeren groen purper uitlopend.

Kleine lila bloemen in de zomer. Callicarpa Bodinieri Profusion. Deze advertentie is verlopen. Vergelijkbare advertenties. Bekijk alle advertenties van.


Wordt ook wel de paarse besjesplant genoemd en kent een aantal . Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dit is geen correct e-mailadres We . Schoonvrucht : gratis sms of e-mail bij tuinonderhoud. Bloemen vallen niet zo op.


Ronde paarse vruchtjes in trosjes bij elkaar.


Bron: , Zie MWB Natuurwoordenboek. Staat je antwoord er niet bij . De schoonvrucht uit eigen tuin is een ware accessoire in je stadshuis: een prachtige tak versierd met paarse besjes! Contacteer ons voor meer informatie.


See what people are saying and join the conversation.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.