mardi 18 mars 2014

Rieten tuinafsluiting

Kies voor een ecologische tuinafsluiting of voor een tuinafsluiting in hout of draad. Kijk snel op de website of in één van de Horta winkels nabij. Deze rietmat leent zich perfect als wind- en zichtscherm en zorgt zo voor privacy in je tuin.


De afsluitmat is vervaardigd uit gepeld riet , samengebonden met . Rietmat decoratief 180x6cm.

Koop je houten tuinscherm bij GAMMA! Onze schermen passen niet alleen prima bij je tuinafsluiting en je tuinpoort, maar zijn ook verkrijgbaar in alle materialen, . Gemaakt van hoogwaardige, lichtgekleurde rietstengels. Deze matten van riet zijn onbehandeld en dus een natuurproduct.


Zeer dicht op elkaar geweven.


Wilt u snel privacy in uw tuin en houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze wilgenmatten, rietmatten en bamboematten goede opties. Een afsluiting in bamboe is goedkoop, stijlvol en heeft een lange levensduur.

Alle soorten bamboe afsluitingen met hun prijs en plaatsingswijze vind je hier. Op zoek naar een goedkope afsluiting ? Kastanje afsluiting tegen bodem prijzen franse uitvoering! Kunt u mij mededelen welk de duurzaamheid is van rieten matten voor omheining wat betreft vocht.


Hierdoor wordt een mooie natuurlijke afsluiting gemaakt een grote geslotenheid. Perfect voor instant privacy. Riet is een 1 natuurproduct.


Diverse (wilg, palm, riet, …) - Onderhoud: - jaarlijks met een houtolie instrijken om te vermijden dat het hout . Is het mogelijk om rieten matten te plaatsen van 1mtegen die draad van. Alleen om het stuk van zestig centimeter boven je afsluiting op te . KARWEI heeft voor jou een uitgebreid assortiment schuttingen en tuinschermen.


Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online! Vele aanbiedingen bij bol. Tuinschermen koop je eenvoudig online bij bol.


Wij bieden dergelijke tuinmatten per rol aan in de soorten riet , wilg,. Zoekt u een goedkope manier van tuinafsluitingen maken of een tijdelijke wand? Een tuinafsluiting met draad kunt u krijgen in tal van uitvoeringen en is.

Vergelijk bedrijven in de regio Aarschot Concreet, Verdonck Erik, Serneels Schrijnwerkerij,. Als u een prachtige vijver in uw tuin heeft of een rieten dak, dan kunt u die karakteristieke elementen terug laten komen in rieten tuinafscheidingen. In onze cataloog zal u alle .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.