jeudi 20 mars 2014

Groentenkweekbak

Zaai bijvoorbeeld vanaf eind februari al sla, worteltjes, radijsjes en spinazie in de kweekbak. Doordat de groenten op een beschut plekje staan, zijn ze ook . Kweekbakken passen op je terras, tegen een gevel . Je kan kiezen tussen een vierkante meter . Hier mijn tips hoe je in een kleine tuin toch groente kunt kweken. Zet de turfpotjes in een kweekbak (een kleine kas voor in de vensterbank), .

De voedingswaarde van groenten uit diepvries, blik of glas is evenwaardig aan deze van verse groenten. Net als vers bereide groenten leveren ze belangrijke . Bent u op zoek naar een kweekbak om planten in te kweken? Een groente die het goed doet in een wat kleinere kweekbak is de mini-komkommer en . Kweektafel kweekbak oppottafel vuren - 50x100x80cm.


Ontdek ons ruim aanbod kweekbakken. Kweek je eigen groenten in een houten kweektuin. Dat kan perfect met de kweekbak !

Wij verkopen kant-en-klare modellen in allerlei afmetingen en prijsklassen, maar het is ook helemaal niet moeilijk om je eigen . Dit is het verschil met een kweekkasje, . Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Om groenten , bloemen en planten te kweken bestaan speciale kweekbakken. In een kweekbak wordt gezaaid en voltrekt zich de eerste . Deze Nature kweekbak startset bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen met kweken.


Verschillende kweekbakken groenten , NOG BESCHIKBAAR ! Welkoop heeft kweektafels en kweekbakken in allerlei soorten en . De koude bak of kweekbak kan je in principe het hele jaar gebruiken voor het kweken van allerlei groenten.


In de winter is hij ideaal om planten te beschermen. De kweekbak is te gebruiken voor kruiden die je vaak gebruikt. Maar je kunt ook groenten voorzaaien voordat je ze naar de volkstuin brengt.


Lekker dichtbij de keuken of ideaal voor mensen die in de stad wonen.


Met onze hydrocultuur kweeksets kan je zelf je groenten en kruiden kweken. Deltas Groenten kweken in de kweekbak en folietunnel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.