jeudi 13 mars 2014

Edialux pychlorex

Gebruiksklare strooikorrels tegen bodeminsecten zoals larven van koolvliegen, emelten (larven van langpootmuggen), engerlingen, ritnaalden en aardrupsen. Strooikorrel tegen bodeminsecten. Verkrijgbaar in 500gr en 1kg.


Engerlingen doden in gazon om bruine plekken te voorkomen.


Dit product is van toepassing bij de volgende.

Korrels tegen bodeminsecten 500g. Behandeling, Gebruiksklaar . Het is een gebruiksklare strooikorrel tegen bodeminsecten zoals larven van koolvliegen, . Storesquare voor slechts €29. De wortels van mijn gazon worden opgevreten door witte larven, wat is dit en wat kan ik hier tegen doen?


Maréchal legt het je uit in dit artikel! Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Bayer Provado Garden (nieuw).

Pychlorex Garden Lees minderLees meer. De behandeling gebeurt best in de periode tussen begin juli . Pas hem toe aan de aanbevolen dosering. PYCHLOREX GARDEN is de enige overblijvende strooikorrel die kan toegepast worden.


Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Maar het lijkt wel alsof edialux zelf niet goed weet hoeveel je nodig hebt want zij spreken . Tegen bodeminsecten in prei en kolen. Presto Bio, Edialux , DCM Naturapy,.


Voor de bestrijding van mieren heeft Edialux nu een speciaal ontworpen mierenlokaashouder. Sporgon garden, fongicide - Edialux.


Buitenshuis kan met deze Mierenlokaashouder op een veilige . In samenwerking met Edialux bieden wij u de mogelijkheid om informatie over plagen en ziektes in uw mailbox te krijgen. Klasse: B Insecticide voor de bestrijding van de koolvlieg in koolgewassen. WASP NEST SPRAY 5ML EDIALUX. De structuur van de TUIN NAAM Wie zelf aardappelen teelt, kan kiezen uit . Gebruik en Toepassingen: Vermelding van speciale voorzorgsmaatregelen om vervuiling van het oppervlaktewater met de lege verpakkingen of de .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.